| RAY a întrebat:

Pentru cei care asculta muzica hip hop, aveti un vocabular mai vulgar? Afecteaza muzica comportamentul, personalitatea oare?

8 răspunsuri:
| SG1995 a răspuns:

Comportamentul nu, limbaj da, dar nu muzica e responsabilă de asta.

| mentholinks a răspuns:

Melodiile hip-hop care îmi plac nici nu prea au înjurături asa ca nu prea m-a influențat. Drept sa spun nici nu prea îmi place vulgaritatea și sunt de părere ca oamenii înjura mult mai mult decât ar fi suficient. Bine, și eu înjur foarte mult câteodată, dar în gând.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am ascultat.
Probabil am un comportament mai vulgar, dar nu se datorează muzicii.Limbajul e normal.
Influentează mai bine zis, nu afectează.

| Dandinelle a răspuns:

Cand ascult ma schimb putin, dupa vreo ora tot am gesturi gen: eu yooo, dar dupa aia imi trece usurel.
Din cauza mediului in care traiesc si lucrez, nu-mi permit sa injur prea mult dar nici nu trebuie sa am grija cum ma exprim prea mult.

| RAY explică (pentru Dandinelle):

Dar nu ar fi acel mediu, cum ar fi?

| Dandinelle a răspuns (pentru RAY):

Ma gandesc, tot la fel. Ca nu-mi vine sa-njur foarte mult + ca vorbesc romana foarte rar iar traditionalul "what the f..." e by default ca sa zic asa.
Am patit-o acum cativa ani sa lucrez cu o tipa care m-a raportat sefei ca i-am zis ca e putin cam nesimtita azi. A fost luata ca injuratura. Daca-i replicam un parazitii atunci iesea nasol. laughing
Tu te transformi?

| RAY explică (pentru Dandinelle):

Da,cateodata,mai ales cand ai incredere in cineva si vezi ca e si nesimtit cu tine

| lilith16 a răspuns:

Muzica in general schimba modul de gandire si o spun din propria experienţă deci poate da