Eu am dat 150 lei in Bucuresti si era o domnisoara care avea multe review-uri pozitive, pe net am gasit cabinetul ei.
Probabil ca sunt si psihologi mult mai ieftini dar trebuie sa gasesti si unul care sa stie meserie si sa isi dea interesul.
Oricum tine minte ca psihologul nu te vindeca, ci doar te ajuta sa iti pui niste intrebari despre tine si sa te vindeci tu singur. Daca vorbim de depresie sau anxietate, astea fiind cele mai comune motive pentru care oamenii apeleaza la psiholog.
Nu stiu cati s-au vindecat de depresie/anxietate doar punandu-si intrebari. De aceea se recomanda si pastile pe langa psihologie in cazul acestor afectiuni.
Daca am putea elimina cauza intr-adevar rezultatele ar fi o reusita fara absolut niciun medicament si ce bine ar fi!
Eu
Si da, asta e de fapt cheia spre vindecare, sa elimini cauza. Daca multi nu reusesc fara medicamente nu inseamna ca trebuie sa ii trimitem pe toti cei cu astfel de probleme direct la psihiatru. Medicamentele amelioreaza simptomele dar nu elimina cauzele.
Inseamna ca ai o mare forta in tine tinere cavalere Jedi, daca prin autosugestie reusesti sa iti refaci echilibrul de substante din creier.
Nu e vorba numai de serotonina si alte chestii. Problemele mele au avut niste cauze si am incercat sa lupt cu ele, asta dupa ce psiholoaga m-a ajutat sa constientizez de la ce mi se trage.
Si da, trebuie sa fii puternic sa lupti cu mintea ta.
OanaMariaG întreabă:
DeeaCarmen întreabă:
anonim_4396 întreabă: