La mine nu-i iesit din comun, mai degraba sa consumi ar fi pentru ca nu prea esti vazut bine, de consumi ce spui.
Nu intereseaza pe nimeni ce faci tu, majoritatea nici nu spun asta, nici nu te intreaba asa ceva.
Te intreaba daca vrei sa te angajezi undeva, sa stie sa nu te primeasca ori sa te dea afara, daca te trimit la test si iesi pozitiv.
Desi nu-i nimeni contra, drogurile nu-s acceptate la locul de munca si nici cei care se drogheaza, asa este in US, desi in unele state is legale, daca consumi, apoi la job esti trimis la drog test si iesi pozitiv, te trimit aia la plimbare.
In general pe aici cei care se drogheaza si care is fac tatuaje nu-s vazuti bine, e si logic ca nu-s oameni buni, nu vad cine ar p[utea spune ca un drogat ar fi un om normal sau bun la ceva iar cei care is fac tatuaje is vazut ca, m la fel, puscariasi, chair daca lumea nu spune.
Numai un om dus de acasa se tortureaza in felul asta, plus ca cei cu tatuaje arata si ce nivel au, ca si astia care se drogheaza.
Daca unora nu lea venit sa creada ca tu nu o faci, arata ca te invirti numa intre drogati, iar sfatul meu este sa fac cumva sa pleci de acolo pentru a daca esti slab de inger sigur intr-un final o sa spui, hai sa incerc si eu sa vad cum este apoi bine sigur nu-ti va fi.
Nu cred că asta ține de locul din țară/țări în care te aflii, ci în ce anturaje te aflii.
Păi la muncă am fost întrebat de mulți colegi de muncă dacă fumez și le-am spus că nu nu fumez Adevărul cu Adevărat. Nu am fumat in viața mea mai bine mor azi și acum decât să mă apuc de rahaturi și prosti. Prefer sa fiu bătut în fiecarea zi decât să fumez atâta ură am pe țigări și droguri alcoolul băutură și alte rahaturi și prosti care mai există.
Eu nu am nimic cu omul care fumează se droghează bea acool bătătură și merge in cluburi și își bate joc de sufletul și inima lui corpul lui trupul lui...
Dar îmi pare enorm de rău dacă te mint cu ceva Dumnezeu să-mi ia viața și sa nu mă trezesc mâine să na duc să merg la muncă îmi pare enorm enorm enorm enorm enorm enorm rău pentru că văd oamenii văd tinerii văd adolescenți văd copii chiar și copiii am văzut de 12 13 ani care fumează se droghează cum își bat joc de sănătate lor își bat joc de viața lor își bat joc de banii lor își bat joc de sufletul lor își bat joc de inima lor ori nu-și dau seama ori așa le place să-și bată joc in halul ăsta de greșit mi-e îmi pare mai mult rău de ei decât le-ar părea părinților lor de ei îi lasă grav de Destrăbălați sa creacă și grav de prost mulți din ei merg pe principiul o viață avem păi aia este viață mă? Să-ți bați joc de sufletul tău să-ți bați joc de sănătate ta să-ți bați joc de trupul corpul tău și inima ta asta este viața aia care o tot pomeniți? Păi unde sunt eu în Austria aicia drogurile sunt legal nu ai habar câte văd câte știu câte am putut sa văd cu ochii mei că nici sa vad sa mai aud nu vreau atât de mult sunt scârbit de viață când vezi atâta Prostie atâta se încurajează prostia Destrăbălarea și dezumanizarea asta in continuă creștere uită-te câte crime câte violuri câți proxenetism cu trafic de minore câtă nedreptatea se încurajează câtă Prostie se încurajează îți dorești să nu fi există vreodată pe lumea.
Poate o sa spui păi da ce-ți pasă ție? Păi cum sa nu-mi pese? Cum sa nu-ți pese? Dacă eu acceptat prostia și Destrăbălarea și drogurile care distruge sufletul omul distrugerea sănătatea omul distruge familia întregi cu tot felul de substanțe nocive pentru tot tineretul din ziua de azi care ei sânt extrem extrem de vulnerabili și slabi căci dacă n-ar fi n-ar mai ajunge sa fie drogați inconștienți pe străzi sau cum sânt uni îți dau in cap in ziua plină dacă nu-și iau doza zilnică de substanțe nocive atunci unde se ajunge dacă tăcem cu toți? măi grav și la mai rău la mai multă Destrăbălare la mai multe familii distruse la mai multe familii dezbinate uită-te omule câți bani se bag zilnic la pariuri sportive la cazinouri la public bet la ruletă rusească la tot felul de pariuri unde se ajunge așa? Nu la mai mult haos nu la mai mult dezbin.
Nu-i și normal să se mire că tu nu te-ai drogat în viața ta? Sa că eu n-am fumat in viața mea și aleg sa fiu împușcat da nu fumez nici măcar o țigară de ce noi nu facem ca ei? Pentru că noi avem frică de Dumnezeu noi alergăm după Dumnezeu nu ne vindem sufletul și nici trupul pentru nimic în lume eu prefer sa fiu îngropa de viu de viu da nu renunț la Dumnezeu pentru Absolut nimic un lume ei de ce nu vor să-l urmez pe Dumnezeu? Fiindcă le place minciuna ambalată frumos fiindcă adoră iubește să-și bată joc de sufletul lor de viața lor fiindcă adoră să fie Destrăbălați ei mulți din ei aleg foarte conștienți să-și bată joc de sufletul și viața lor culmea este ca daca îi întrebi daca fac bine sau vrei să-i ajuți sa înțeleagă ca nu este bine și își fac rău tot ei sa simt discriminați și începe să te și înjure multi din ei
O să spui bine daca ei aleg să-și bată joc de viața lor conștienți ce vrei tu de la ei? Eu nu vrea decât să nu se mai încurajeze prostia sa nu se mai înmulțească drogați ăștia pentru că mulți din ei nu vor sale fie bine și ăștia ajung să-i strice pe ceilalți buni ( pe care când va copii ăștia care consumă acum drogurile ca pâinea caldă cândva copii ăștia nu se drogau nu se incurja prostia și nici Destrăbălarea) prostia ia amploare și îi strică pe cei buni copii buni adolescenți buni oamenii buni ei mulți din ei sânt ușor de jucat de "oamenii* ăștia căzuți în patima drogurilor cazuți în mână alcoolului căzuți pe străzi inconștienți din cauza drogurilor
M-am uitat la documentarea cu tineri oameni în toată firea mături căsători cu familia acasă copii soția tot tacâmul... Eu recunosc că au căzut pradă drogurilor tot felul de substanțe și băuturi cu greu și-au câștigat viața înapoi mulți dintr-e ei au rămas cu schele pe viață mulți dintre ei și-au pierdut membrii din familie din cauza drogurilor din cauza la băutură din cauza că băgau sume imense in pariuri sportive cazinouri toți au recunoscut și plângeau și spuneau că nu le vine să creadă că făceau așa ceva. Cum să nu-mi pese? Cum sa nu-ți pese și să nu mori de oftică și durere că copii ăștia care învață bine au enorm de multe șanse în viața sa ajungă oamenii nu pe străzi drogați
Mai turcule cum ai scris mesaj atat de lung?
Enorm enorm enorm de mulți copii au atâtea șanse se ajungă Oamenii in viață să ajungă oamenii sănătoși in viața dar multi dintre ei nu apucă de ce? Fiindcă sistemul asta vrea asta își dorește sistemul tineri Destrăbălați tineri drogați tineri distruși tineri care nu învață tinerii care sa nu muncescă cinstit să-și câștige pâinea cinstită tineri adolescenți fără frică lui Dumnezeu că să-i poată facă praf sa se umple închisori le cu pedofili proxetentism criminali violatori asta este sistemul și oculta de astăzi vor să facă din ei un mare nimic
Îi vor proști îi vor manipulați îi vor slabi îi vor drogați îi vor boschatari îi vor Destrăbălați îi vor inculți îi vor bolanvi îi vor distruși îi vor fără credință cu Adevărat in Dumnezeu îi vor fără frică de Dumnezeu îi vor inconștienți îi vor terminați pe viață.
Dacă îi iei de la un om credința Adevărată cu Adevărat și îl întorci în potriva lui Dumnezeu și-l convingi că nu există Dz atuncia ei ajungă pre cum oile ajung să-și bată și ei joc de ei și alți joc de sufletul și viața lor
Dece crezi că nu vrea mai aproape nimeni să-l urmeze pe Dumnezeu să-l știe de frica lui Dumnezeu și să nu-și bată joc de bunătatea lui Dumnezeu? Fincă arunci multi dintre ei nu-și vor mai putea trăi acea "viața" o viață avem păi să știți că și o viață o sa aveți alta nu va mai fi Dumnezeu ce face? Îl așteaptă le cel care este in drumul greșit până la ultima sa clipă pe pământul ăsta până la ultima sa clipă pe pământul ăsta Dumnezeu îl așteaptă pe păcătos pe rătăcit pe tot felul de oamenii așa spune Dumnezeu pe nici unul dintre voi nu vreau sa vă pierd pe nici unul dintre voi nu vreau sa vă pierd
Mulți nul vor accepta pe Dumnezeu fiindcă dacă o vor face se tem de ei că vor trebui sa de explicații chiar și așa Dumnezeu tot iartă este de ajuns sa nu-l mai subestimăm sa nu-l mai bat jocorim sa nu-l mai negăm pe Dumnezeu căci dacă îl negăm pe Dumnezeu ne negăm propria existență propria viață negăm mila lui Dumnezeu pentru noi negăm bunătatea lui Dumnezeu pentru noi pe mine mă doare cu Adevărat da cu Adevărat când văd că oamenii se întorc în potriva lui Dumnezeu și nu de partea lui Dumnezeu o sa regretăm mulți vom regreta grav grav de rău fincă am avut timp avem timp putem acum putem să-l urmăm pe Dumnezeu să-l acceptă pe Dumnezeu în inima noastră si sufletul nostru și tot nu o facem
Sunt țări are au legalizat drogurile prostituția discotecile se încurajează prostia maximă și Destrăbălarea maximă fără nicio limită dar nu vor legaliza ceva frumos pentru tineri pentru adolescenți Pentru copii nu vor face niciun efort pentru ei sa creacă sa devină oamenii nu pe drumuri greșite murdare bolanave cu tot felul de oamenii dubioși dezaxați cu înclinați bolnave și murdare...
In societatea în care trăim și în sistemul actual care este impus de ei de cei de sus care fac regurile ei îl vor pe om fără credință Adevărată in Dumnezeu și lupta lor este de la bun începu de când Isus a pășit pe pământul ăsta să-l mântuiască cu cât mai mulți Oamenii își vor pierde credința în Dumnezeu cu atâta mai rău vom ajunge lupta lor este de la bun început că omul sa ajungă rău cu ori și ce preț să ajungă omul la mâna omului fără frică de Dumnezeu și fără credință în Dumnezeu
Nu te dor degetele de la atâta propaganda?
Nu pentru că eu scriu cu inima și sufletul nu cu degetele. Adevărul nu este propagandă și Adevărul este Adevărat.