anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru cei care au divortat, de ce ati divortat, care au fost motivele? A fost greu sa luati decizia?

4 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Am divortat ca nu se mai putea face nimic, eu mereu luam initiativa la orice si el nu se ocupa de nimic si cel mai trist era ca nu eram respectata ca femeie si sunt mai multe motive pe care nu le pot divulga, am ajuns sa sufar enorm si atunci am pus piciorul in prag si m-am gandit ca am o viata si trebuie s-o traiesc nu-i asa?

| anda1313 a răspuns:

Pentru ca nu ne intelegeam. Aveam puncte de vedere diferite, prioritati diferite. Orice tentativa de compromis era in zadar. Uneori iubirea nu este de ajuns. Conteaza educatia foarte mult, respectul pentru celalalt, pentru dorintele sale. Consider ca nu eram compatibili, am crezut ca dragostea invinge totul dar dragostea se loveste de multe lucruri. si uneori e prea greu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ar fi sa nu ma mai inteleg u el, as recurge la divort, pentru ca nu ar avea rost sa ne chinuim reciproc, dar eu incerc sa nu se ajunga la asa ceva, iubirea se intretine precum o flacara, dar daca el nu iti mai acorda nici ajutorul, nici atentia, bineinteles ca nu mai are sens sa fiti impreuna, eu nu-s divortata, si nici nu am de gand, deci nu pot sti cum e, decat din auzite, dar zic ca e mai bine decat sa stai alaturi de cineva cu care nu mai ai nimic in comun.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu-mi mai putea rezista.Eram dezlantuit rau. Faceam ravagii precum Katrina.