Ce parere sa avem? Doar dezaxatii pot spune ca e educatie si ca este pentru,, binele lor''. Normal ca este sanctionata de lege. Tot violenta este. Imi pare rau ca nu se raporteaza peste tot si copilasii de frica nu spun nimanui. Mi-e scarba de acel videoclip si de oamenii din comentarii, pacat ca unele mentalitati bolnave raman in libertate.
Este sanctionata de lege desigur, protectia copilului se poate sesiza, il ia statul in custodie dar atat timp cat e reclamata situatia, 80% din abuzuri nu sunt declarate de frica.
Violenta asupra copiilor este aspru pedepsita de lege si sunt total impotriva violentei evident, dar sunt total de acord ca copilul sa fie strict supravegheat si pedepsit (fara violenta), cand face prostii sau nu respecta regulile impuse de parinti, prin interzicerea unor activitati, prin supendarea iesirii la joaca, prin luarea telefonului sau computerului pe o perioada de vreme samd.
Mi-a placut la nebunie video-clipul, iata si proasta educatie unde duce copilul, care se crede mai presus de parinti si face un gest nerusinat, de aceea Politia a luat decizia corecta.
A făcut poliția ceea ce trebuia? Cred că ar trebui să vă revizuiți răspunsul.
Da, Politia a facut ceea ce era corect moral si i-a dat o lectie copilului, bine meritata.
Este moral să încurajezi un părinte să își lovească copilul?
Ti-am scris mai sus dar vad ca nu citesti!
Am spus clar ca sunt impotriva violentei si am mai spus ca sunt de acord cu lectia morala, pe care Politia a dat-o copilului.
Nu ai inteles absolut nimic din acel video, care se vrea nu un indemn la violenta, ci un indemn la ascultare si executare a ceea ce spun parintii, copilului.
Îmi pare rău, dar această afirmație este contradictorie. Dacă sunteți împotriva violenței împotriva copiilor, atunci nu ar trebui să sprijiniți acțiunile care încurajează o astfel de violență. Este important să promovăm un comportament pozitiv și respectul pentru drepturile copiilor.
În ceea ce privește acțiunile organelor de poliție, este important ca acestea să fie realizate într-un mod care să respecte drepturile și bunăstarea copilului.
Există mai multe forme de abuz, inclusiv abuzul psihic. Este inacceptabil ca orice formă de abuz să fie exercitată asupra unui copil.
Modul în care a acționat organele de poliție in acel videoclip este caracterizat drept abuz psihologic.
Orice acțiune care provoacă teamă sau supunere poate fi considerată abuzivă și poate avea efecte negative pe termen lung asupra sănătății mentale a copilului.
Este important să încurajăm un mediu de creștere pozitiv pentru copii, bazat pe respect, înțelegere și comunicare deschisă. Frica și supunerea nu sunt metode eficiente sau sănătoase de a educa un copil.
Nu cred ca are rost sa duci discutia cu Violetta mai departe.
La cum raspunde pe aici e clar ca pentru ea violenta e o varianta a educatiei.
Cat despre video politistul a procedat corect pana la un punct.
Ce s-a intamplat acolo nu a fost un adevarat abuz asupra copilul, dar politistul nu a stiut cum sa exprime asta mai ales ca si el la randul lui a fost probabil abuzat in copilarie... abuzat pe bune probabil. Cum probabil si Violeta era pusa la colt zi de zi de aia asa se comporta si ea pe TPU
Ufff nu ai inteles nimic din talcul scenetei!
Este santionata de lege, daca cineva sesizaza acest lucru.
Au fost cazuri in care copiii au la spital pentru ca parintiii i-au batut. Uneori a fost prea tarziu.Au fost cazuri prezentate recent in media.Multi copiii sufera in tacere si nu are cine sa ii ajute! nu vecini, nu rude.
Este pedepsită de lege, dar adesea trecută cu vederea, din păcate.
De fapt, în centrele de plasament, violența este la ordinea zilei, precum și relațiile s3xuale între beneficiari care se soldează cu sarcini