| YoSeBbY a întrebat:

Pentru cei care joaca metin cine stie cum se afla parola din depozit ca mi-am uitato? plz daca stiti raspundeti-mi sau contactati id yosebby_sebby

Răspuns Câştigător
| raw a răspuns:

Ba da intri pe cont te loghezi si dai pe acolo informatii cont si apare

14 răspunsuri:
| mandy3 a răspuns:

Nu poti sa tio recuperezi.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Daca ai schimbat'o pe cea de la inceput, nu o poti afla. Numai daca, pe acelasi cont iti mai creezi un jucator, iti faci depozit, si nu mai schimbi parola pe care ti'o da la inceput ( 000000 ). Astfel, tu vei putea sa iei de pe vechiul jucator, lucruri pe noul jucator. Decat asa poti recupera lucrurile... Parola, nu se poate.

Daca vrei ca lucrurile din depozit sa le ai pe cel la care ai uitat parola, atunci fa ce am spus mai sus, si, mai creaza un nou cont, de unde sa iti trimiti de pe jucatorul nou, pe noul cont itemele.
Sper ca ai inteles, daca nu lasa'mi un mesaj.

Pa-pa!

| fluturas a răspuns:

Da daca nu joc metin pot sa-ti dau add la idbatting eyelashes?hee hee

| YoSeBbY explică:

Va rog ajutati-ma stiu ca se poate pe www.metin.ro da nu mai stiu cum
si da poti sa iei id omida :))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum imi aflu parola daca imi stiu parola aidiul si parola dar alt cineva mi-a schimbatparola la metin2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu eu big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

FOatre simplu:trebuie sa te logezi pe sit si dai la "datele utilizatorului". Ai acolo mai multe casute; dai p aia cu parola depozit...it trimite p mail in mai putin de 1 min. Sper ca ai inteles, daca nu, id mess:sabincostin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi bagam id si parola si nu ne intra in el dc?

| kenzor1234 a răspuns:

Sal
cum imi aflu parola de la depozit fiindca am schimbat-o si nu mai stiu care este si va rog sa ma ajutati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte simplu... Te loghezi pe Forum dupa account information si dupa Storekeeper password dupa dai send si o vei primi prin emailwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te loghezi pe forum si acolo iti gaseti toate datele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dami add la id si iti explic totul ce sa faci ca sa afli parola

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un raspuns, care este urmatorul:
Mandy3 nu are dreptate, e cert ca se poate recupera.Trebuie sa intri pe site((www.metin2.ro))si dupa, te loghezi.Ai acolo cere parola de la depozit si e foarte simplu de aici, dupa bifezi si primesti un mail care poti afla parola

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra yaho-mail iti scrii aidiul si parola apesi inbox si apesi pe inregistrare si cauti parola de la depozit si sper sa o gasesti