Pentru cei care nu au vazut aceasta imagine, mare atentie...priviti bancnota pensionarului, nu-i asa ca-i viitorul este luminos?
Acum nici luminita de la capatul tunelului nu se mai vede.
Ma intreb, oare ce-i asteapta pe adolescenti si tineri?
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Daca miliardele de euro pe care Romania le-a imprumutat erau investite cu folos, nu in tot felul de porcarii, cum ar fi o sala de sport in comuna lui Boc, o casa pentru cine stie ce ministru in Monaco, yachturi, vile, limuzine, conturi in banca, etc. etc. Romania astazi n-avea nicio problema cu criza si totul era perfect. Romania niciodata n-a avut o industrie mandra in lume, dar nici nu se murea. In prezent, da, se moare! Si inca pe capete. Spitale inchise, scoli, facultati, politisti fara salarii, profesori, pensionari fara pensii, si cei mai grav... Copii fara alocatie?! Ce naibi, dupa ce ca era 40 de lei le mai taie bietilor copii din banii aia. Guvernul roman in prezent nu face decat sa ia mancarea de la gura saracilor si bineinteles, sa o puna in mana lor, n-o sa investeasca nimic, n-o sa faca nimic pentru tara, chiar daca facem economii.
De ce nu scapa de masinile pentru senatori? Cum elevul se duce cu autobuzul, senatorul ce are? De ce nu renunta la acele salarii? De ce nu renunta la imunitate? De ce nu renunta la toate cheltuielile uriase pe care le are Romania cu acest guvern infect. Romania se numara printre primele tari cu cea mai mare cheltuiala pentru senatori, ministri, parlamentari... Dar in spate mor oameni de foame.
Eu m-am saturat sa vad batrani care fura statul, ii dor spatele gata isi scot pensie de handicapati. M-am saturat sa vad tineri fara speranta si viitor, iar tara, situatia ii impinge sa ajunga niste delicventi in Europa. M-am saturat sa vad profesori care vor doar bani, iar atunci cand au bani, tot degeaba pentru ca sistemul de invatamant romanesc demult a renuntat sa construiasca caractere, oameni care sa ajute tara de la dezastru. Sunt satul sa vad atatia licentiati, atatia mistocari, atatia superiori, atatia inteligenti aparent ca altfel suna vantul in capul lor. Sunt satul de vedete, sunt satul de analfabeti, sunt satul de coruptie, sunt satul de romani care se gandesc la binele personal, si nu la binele universal. Poate ca asta lipseste Romaniei, binele universal. Formam grupuri de interes si relatii, si toate acestea macina Romania din toate partile, iar in prezent au facut ca eu sa spun ca Romania a ajuns o ruina in Europa.
Romanii n-au demnitate, onoare, respect, nu fata de straini, fata de ei insusi. N-au educatie, n-au mentalitati democrate. N-au ganduri care sa ajute tara. Au doar speranta ca intr-o zi vor fi si ei sus si vor fura tara.
Sunt satul.
Imi cer scuze ca am scris prea mult, dar asta e Romania. Insa eu nu mai cred intr-o Romanie civilizata si mandra in lume. Cred intr-o ruina si intr-un popor care in scurt timp va ajunge sclav in tara lui. Asta e Romania, pe care voi dragi romani ati construit-o cu somnul vostru. Ati uitat demult "desteapta-te romane" sau poate ca niciodata nu l-ati stiut. In schimb stiti sa injurati, sa ascultati manele, sa furati, sa cersiti s. a. in sensul negativ.
Vina pentru acest dezastru din Romania este 30% a conducerii si 70% a poporului roman.
Nu te supara @iuliaoprea ce sacrificii faci tu, personal, pentru iesirea din criza, de-mi tii mie discursuri politice...aici nu este vorba de sacrificii ci de sacrificati, sacrificati de minciunile lui Boc si Basescu pe care tu i-ai luat in bratele tale tinere, iar tu daca vrei sa pleci n-ai decat, dar nu vorbi in numele meu si nu te fa avocatul nostru.
Tocmai pentru ca esti o persoana tanara, asteptam un raspuns personal, nu cu tabloul lui Boc, Basescu, FMI in fata...
Suntem in criza. Este o masura de austeritate. Ceea ce se intampla e normal in conditiile date. Degeaba sunt acuzati Basescu si Boc pentru ca ei nu au facut decat sa se supuna FMI-ului. Sau vrei sa fim amanetati cu totii? Asta e, trebuie niste sacrificii daca vrem sa ne salvam tara. Daca nu, sa plecam cu totii si gata! Ar fi mai usor, nu? Doar e stilul nostru...
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.224.58.182) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro