| bubu12234 a întrebat:

Pentru cei care poarta ochelari, cum faceti sa ii mentineti curati? cu ce stergeti lentilele?
eu nu mai stiu la ce metoda sa apelez, nu imi place cum ies nici cu servetele nici cu spray

13 răspunsuri:
| GoldenZenith a răspuns:

Ai lentila simpla sau cu antireflex/lentile fotocromatice?
Șervețele acelea pentru ochelari nu sunt f bune pentru că zgârie stratul de AR și lentila propriu zisa.

Cel mai bine se șterg cu spirt, soluții speciale(destinate ochelarilor) sau cu apă și săpun lichid și întotdeauna cu laveta lor sau cu cele din microfibra.
Ochelarii se păstrează în toc atunci când nu îi ții la ochi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

.mie mi-au spus să îi spăl cu puțin săpun și apă apoi îi șterg cu șervețelul, periodic.
și în rest îi curăț normal cu batistele lor.
nu am avut probleme în a-i curăța

| Anonim9114562123 a răspuns:

Noaptea îi țin intr-o batista ca sa nu se prăfuiasca, și din când în când îi mai șterg de praf cu batista, și sunt foarte mulțumit.

| ColdHeart a răspuns:

Ai incercat servetele umede speciale pentru ochelari?

| bubu12234 explică (pentru ColdHeart):

Da, am mentionat asta

| ColdHeart a răspuns (pentru bubu12234):

Poate depinde si firma? Eu de servetele sunt cea mai multumita, curata cel mai bine.

| bubu12234 explică (pentru ColdHeart):

Da, gaseam mai demult niste servetele de la Clean parca, nu tin minte bine, dar stiu cum aratau, si acum nu le mai gasesc. ce gasesc acum nu sunt asa bune ca acelea, lasa urme

| ColdHeart a răspuns (pentru bubu12234):

Incerca-le pe cele de la Kaufland. Au ceva nume german, sunt intr-o cutie verde, mica.

Răspuns utilizator avertizat