Lola
Deoarece Sofia mi se pare o fitoasa, in plus atunci cand s-a intors Martin, si ea a facut un pact cu Lola, mie nu mi se pare ca l-a respectat intocmai. Lola este si mai frumoasa, singurul lucru care ma deranjeaza la ea este parul, dar in rest totul e ok
Lola, clar. Sofia mi se fitioasa si ca ii reuseste totul, numai ca toata lumea crede ca este perfecta si ea nu este asa. In plus, Lola este si mai frumoasa.
Lola, ca Sofia are fite
Si in plus Lola e si mai frumoasa si mai desteapta(zic eu)^_^
Ambele :X:X:X...Tu chiar crezi ca te va crede cineva ca este verisoara ta? Atunci Brad Pitt e tatal meu :p
Mie mi se pare mai si mai de treaba si mai frumoasa lola
si cred ca martin totusi mai mult se potriveste cu lola decat cu sofia si sofia este si mai fitoasa
@anonim: eu vorbesc despre film nu despre realitate...si oricum."verisoara ta"
Cu siguranta sofia(paula sartor) pentru ca in realitate ea nu este la fel ca in film am cumoscut-o si este o persoana foarte buna si mai mult este verisoara mea si chiar nu imi place ce spuneti despre ea dar asa sunt toti romani la fel de prosti nici nu se gandesc cum este omul in realitate, nu spun ca lola nu este draguta pentru ca este dar nu trebuie sa judecati asa un om
cand m-am intalnit prima data cu ea in argentina s-a jucat foarte mult cu mine si dupa cat am vorbit acolo cu ea cred ca are un suflet bun eu o iubesc pentru ca este verisoara mea si este cea mai buna dintre toate pe care le am
asa ca nu mai o judecati asa si nu este fitoasa si nici rasfatata(asa este in film dar nu si in realitate(am crezut ca romanii sunt altfel si ca nu vorbesc urat de alte persoane pe internet )eu stiu romana dar nu sunt romana sunt din argentina dar sunt aici in Romania cu parintii mei sa imi vizitez bunicisi o alta verisoara si de pe calculatorul ei trimit acest comentariu (Romania este cea mai urata tara)am sa ii spun si paulei ce ati spus despre ea si si lui gigi ca ati laudat-o
Esti cea mai proasta daca crezi ca noi o sa credem ca sofia draguta e verisoara ta si apropo nu m-a deranjat ca te-ai ambalat atat ci m-a deranjat ca ai zis asta despre Romania caci eu am fost in Italia si am realizat ca Romania este cea mai frumoasa tara din lume si apropo avem tot dreptul din lume sa ne placa lola pentru ca nu tu decizi ce ne place noua si noi vorbim despre telenovele nu despre realitate ca stim ca sofia este o persoana buna si amadila si daca intr-adevar ar fi verisoara ta ati semana si tu mi-ai insultat tara si chestia asta nu o voi ierta niciodata si apropo si in film imi plac amandoua pentru ca sofi face tot din dragoste pentru martin si-n dragoste si-n razboi totul e permis si vad ca tu ne judeci pe noi mai mult si nu te va crede nici dracu"ca esti verisoara ei dar eu te cred ca esti din alta tara pentru ca daca ai fi din Romania n-ai zice ca Romania este cea mai urata tara.proast-o! spurcat-o! toate urarile mele de rau!
semnat bianca
didididi întreabă:
Lary_Lary_Habby_ întreabă:
mODIN întreabă: