Mai mult sau mai putin constient te gandesti la ea. In timpul somnului ies la suprafata anumite chestii care se transpun in vise.
Acu', interpretarea viselor e subiectiva. Uite de exemplu, chestia ca ati urcat amandoi in lift, mie imi sugereaza ca poate ti-ai dori sa ai un moment cu ea, intre 4 ochi in care sa clarificati anumite lucruri. Dat fiind faptul ca e un lift, adica spatiu mic = intimitate. Faptul ca nu te uitai la ea, poate sugera ca ai anumite retineri. Momentul in care ii spui ca nu mai e nimic de discutat, e in contradictie cu faptul ca ea vine la tine sa vorbiti. Dar ea e acolo pentru ca mintea ta o pune. Deci poate ai un conflict interior.
Ai prins ideea.
Am patit si eu asta, si m-am simtit destul de dezamagit si in toate felurile.
La un moment dat, cand nu o sa mai fie prezenta in tine, metaforic vorbind, o sa inceteze visele. Chestiile astea nu sunt prea controlabile.
Multumesc de raspuns, frumos spus.Am sa-ti ofer funda si iti multumesc din nou pentru timpul acordat!
Mulţam
Mai mult ca probabil au ramas unele lucruri nespuse intre voi si de asta ai aceste vise, fie asta, fie ai ceva regrete fata de ea.
RAY întreabă: