Cunosc genul ala. SI eu ma intreb uneori de ce pana mea trebuie sa urle mereu unele fete si cand rad sa zbiere. Habar nu am, nu ai ce sa le faci decat sa le ignori. Ia o gura de aer si gandeste-te ca liceul nu tine forever sau mai bine iesi din clasa, stai la povesti cu careva pe hol.
Serios? Voi credeti ca numai la liceu sunt astfel de specimene neidentificate inca pe Terra? La scoala e acelasi lucru, poate si mai naspa. Se aduna cerc acolo si se machiaza cu un ruj rosu de zici ca sunt de 30 de ani + ca le sta si oribil, nu stiu sa se contureze si se fac pe langa . Pe fete le mai auzi sa injure ca si-o baga dar nici macar nu au si dap cel mai naspa e ca si eu sunt fata dar ma inteleg mai bine cu baietii.
Http://www.troll.me/......ywhere.jpg
Da, dar cum e să ai trompete d-astea bârfitoare în clasă + să nu ştie NIMENI din şcoală ce este un anime şi să fii numit ciudat că vorbeşti "chineză"?(japanese ftw)
Mda... imagineaza-ti asta in ore, ti-ai imaginat? PAI BINE AI VENIT IN LUMEA MEA in ore astea 3 scot sunete de zici ca is pe moarte, si fac exact ca si porcii, ma exaspereaza, mai sunt si lesbiene ) DAR, n-ai ce face!
Imi imaginez
Eu avem niste colege in clasa care stau la camin si sunt atat de isterice tipa fara sa faca nimic
anonim_4396 întreabă: