| StrongHeart a întrebat:

Pentru cei care sunt casatoriti sau au o relatie de mult timp cu cineva.Ati fost sedusi de o persoana straina sau vi s-au facut avansuri? Cum ati reactionat?

Răspuns Câştigător
| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Dacă îmi permiți. Am fost implicată în relații de lunga durată. Am fost în relația respectiva din iubire deci pentru mine nu existau alte persoane față de care sa prezint interes in afara de persoana de lângă mine. Când iubești pe cineva nu poți sa te uiți la o alta persoana chiar dacă îți face toate avansurile posibile. Este într-adevăr un sentiment plăcut când vezi ca este cineva atras de tine. Dar tot nu se compara cu sentimentul ce ți-l oferă persoana de lângă tine chiar și după ce timpul trece peste relația voastră.
În alta ordine de idei. O observație personală (sper sa nu supere pe nimeni) este în felul următor : un cuplu de lunga durata este mai ușor sa îl dezbini fiindcă (de obicei) intervine monotonia. Siguranța ca orice faci celalalt este lângă tine. Ești obișnuit cu persoana, nu mai simți același lucru când te ia în brate, când te sărută. În schimb, un cuplu abia format au dorința aceea înfocata să fie împreună, sa aibă un viitor, sa creeze amintiri, iubirea aceea înfocata (sunt sigura ca știți despre ce vorbesc). În concluzie un cuplu poate sa (nu) fie destrămat indiferent ca au o luna indiferent ca au zece ani împreună! Contează foarte mult caracterul.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cand eram in relatii in tinerete veneau prietenele la mine sa ma fure. Acum cand sant singur nu vine nici basina care o trag la nas

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nee.

| Celcestietot a răspuns:

Nu conteaza (dpmdv) daca este o relatie de lunga sau scurta durata, caracterul tau iti va influenta deciziile indiferent de postura in care vei fi pus.

| StrongHeart explică (pentru Celcestietot):

Partial te contrazic.
La o relatie de scurta durata inca nu cunosti bine partenerul si in cazul in care unul da gres, asta este, s-a intamplat, mergi mai departe.Dar la o relatie de lunga durata, este suferinta mai mare pentru ca si increderea intre parteneri e mai mare si cand se intampla ceva e greu sa mai repari ce s-a rupt.

| Celcestietot a răspuns (pentru StrongHeart):

Ai dreptate, dar, tot partial te contrazic happy. Se poate intampla, dar, consider ca, ai avut gena intr-o cantitate mai putin concentrata daca tot ai facut-o intr-un final. Poti fi atasat bine si inca de la inceputul relatiei, sunt cazuri si nu putine.

| Eireann a răspuns:

Cand vad ca cineva prinde idei gresite strecor in conversatie faptul ca am prieten si de obicei renunta. Daca nu spun clar ca nu sunt interesata. Simplu, fara sa ma complic, imi iubesc prietenul si sunt fericita cu el

| Tokyo44 a răspuns:

Mi s-a întâmplat! Am refuzat elegant!