anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru cei care susțineți Ucraina cum acceptați că românii din Bucovina anexată de ei sunt prigoniți și fără drepturi?
Sau aveți ceva impotriva Rusiei?

49 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt de părere că a susține Ucraina in acest război inseamnă ori să fii nătărău ori să nu fii român.
Sau eventual spălat pe creier de știri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

Cică Ucraina modernă.Ei ne-au luat definitiv Insula Serpilor care era tot teritoriu românesc.

| Hammurabi a răspuns (pentru anonim_4396):

La un moment dat se va sfârși și conflictul ăsta. Iar ucrainienii se vor împăca cu rușii. Că doar sunt frați.
Iar toți cei care i-au apreciat, i-au ajutat și i-au luat în brațe, își vor da seama unde au greșit.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Aparent a activat Rusia armata de troli. De aia ai apărut așa vehement, așa e?

| HuaweiCorporation a răspuns (pentru sadrian46):

Aha

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cati bucovineni cunosti? D'astia de nord.

| Yamira14 a răspuns:

Suntem impotriva ideii de a da startul razboaielor in 2022.

| relian a răspuns (pentru Drimmero):

Vad tii partea Ukrainei,tara care nici n-a existat,aparu acu ca ciuperca dupa ploaie,ca si RM,unde pui,tarile astea au si limba,aia au limba ucrainiana si astia limba moldoveneasca laughing te doare minte,e de ris nu de plins.

Si Ucraina ce sa caute in NATO? Nu atre ce cauta nici in nato nici un UE, aia is rusi, ala este teritoriu rusesc, aioa vorbesc limba rusa.
Ca isi zic ei ucrainieni, asta e alta poveste.Hai sa ne zicem si noi munteni,vorbim limba munteneasca,olteneasca jidoveasc as laughing ba ne lesi cu cascadorii risului.
Dai dreacu,sai ia rusii de tot,acu,daca vin aia peste ei acu,ar fi foarte bine.
Ce sa caute in NATO? E ca si cum sar duce rusii in Mexic sa isi faca baza militara,te pomeni ca americanii ar permite asa ceva.
NUma cand au dus arme,deci numa arme,nu baza,nu soldati in Cuba si ce scandal a iesit.
Deci NATO sa isi faca baze si in Rusia se pare ca ar vrea.Ori stiu si eu Ucraina.
Vrei sa iti zic eu care este adevarul? Ucraina vrea sa fie independenta aia e tot,dar cine vrea asta? Iti zic eu cine vrea,nu vor aia saracii,vor aia care conduc Ucraina,aia tin cu dintii de posturi.
Gindeste ca se alipeste iar la Rusia,ca de acolo fac parte pana la urma,deci presedintele,parlamentu,guvernul lor cade,s-a dus joburile si tilhareala laughing
Exact la fel sta treaba si cu RM,populatia si maine ar fi de acord sa adere la RO pentru ca teritoriul ala a fost al RO,plus aia vorbesc acolo limba romana,dar nu vor aia care conduc.Ce o sa faca parlamentarii,presedintele si toti tilharii aia? Or sa isi piarda joburile,de aia e scandal si cine conduce face tot posibilul sa ramana la ciolan.

De aia tot trage peste prajit ala de presedinte ucrainean,ajutati-ma laughing sa te ajut pentru ce ma? Du-te ma dracu,ca esti un mafiot,sa ramana ei sa tilhareasca in continuare tara aia,cam despre asta este vorba.

Daca Ucraina este o Moldova la scara mai mare cum zici,inseamna ca aia is rusi,nu poti sa spui de moldoveni cas moldoveni ca si nationalitate,aia is romani,iar moldoveni is ca dialect laughing sau ca ce masa or mai fi,dar tot natia aia este de om.

Deci Ucraina na existata ca tara,aparu ca tara ca a facut-o URSS,asa si inainte in RO Tecuci Sau Tutova au nfost judete laughing am gasit pe net asta,asa si?
Deci Ucraina era un teritoriu ca forma de organizare a URSS,iar inainte a fost parte din Rusia, Ucraina n-a existat ca tara.
Ce poti sa zici Texas a existat ca si tara, inainte dea adera la uniune, Ucraina n-a fost, iar eu is pentru ai lua rusii cu totu laughing cum am zis sai ia si azi ca nu-mi pare rau.
Toti is o natie de oameni rai, asta e adevaru.

| Drimmero a răspuns (pentru relian):

Bati campii ca de fiecare data bai reliane. Pune mana si mai invata istorie ca sa vorbesti pe subiecte d-astea.

| J0B0MAT a răspuns:

Știi că Rusia aka URSS a luat Bucovina și Moldova, right?
Da, avem ce să avem împotriva Rusiei.

| doctorandus a răspuns:

Eu nu tin nici cu unii, nici cu altii. Sunt impotriva razboiului.

Iar in ultima saptamana Putin a luat-o rau de tot in barba.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Susțin Ucraina pentru că-n momentul de față este ocupată iar cetațenii ei suferă.
Istoria stamoșilor noștri este consumată și scrisă deja.

| relian a răspuns (pentru Drimmero):

Cinjd sp[ui cuiva ca bate cimpii ar fi de preferat sa si arati ce? Esti praf amice,ai dreptate mai pune mina si mai citeste ceva istorie,se pare ca esti paralele cu istoria laughing
Esti depasit la toate capitolele.

Vrei sa iti aratr ca eu am dreptate? Iti aduc un ucrainean si un rus,ii pun sa vorebasca amandoi.
Tu arata ca exista limba ucraineana si limba moldoveneasca,deci sa fie total diferita de rusa sau romana.
Arata unde in trecut exista tara Republica modova sau Ucraina.
Daca arati astea,de abia atunci poti sa vii sa cinti ceva.

Esti un prapadit,un coatwe goale, mate fricte care se baga in sama aiurea, sa zici si tu ca esti pe aici.
E ok stiu oamenii ca traiesti, dar atit, stai jos, habar nu ai de fapt nici in ce tara locuiesti.

| Drimmero a răspuns (pentru relian):

Am gresit cand am zis ca nu stii istorie, tu efectiv nu stii nici romana, nu stau sa-mi bat capul cu un specimen ca tine, du-te sa tai lemne ca te asteapta.

| J0B0MAT a răspuns (pentru relian):

Eu am prieten un rus și l-am pus să îmi traducă ceva în ucraineană. Și el zicea tot că ucrainenii sunt tot cam ruși. Și guess what?
Nu a știut să îmi traducă.

| relian a răspuns (pentru J0B0MAT):

E clara, daca rusu a spus ca aia is tot rusi, dar na stiut sa iti traduc a e clara cit stie si el rusa laughing poate ca nu stie sa citeasca sa scrie, de aia na stiut sa iti traduca.

Ucrainienii is cu rusii cum is moloveni cu ardelenii.Normal orice tara are dialecte,dar asta nu inseamna ca aia vorbesc alta limba.
Gindeste ca ucraina a fost teritoriu rusesc de cand e lumea,tara asta Ucraina n-a existat niciodata. Dupa ultimu razboi,aparu ca ciuperca dupa ploaie,asta pentru ca fostul URSS a facut o noua reorganizare a teritoriului,pentru ca anexase teritorii straine si lea amestecat cit au putut,asa aparu si Republica Moldova.

Sa nu spui ca aia din RM vorbesc alta limba laughing faptul ca au cuvinte ce tu nu le stii,da au,faptul ca vorbesc romana stilcita,asa este,dar ii poti intelege,pentru ca ei la origine aia vorbeau romana.

Exact asa au stat lucrurile si cu cei care au locuit teritoriu Ucraina,aia faceau patrte din Rusia,apoi din URSS,limba oficiala era rusa,dar acasa,normal vorbeau dialectele lor,asa cum vorbim si noi in RO,insa la scoala si peste tot aia asa vorbeau, rusa.
Daca ai auzit de o formatie de muzica din RM aia cu Pupaza din tei laughing sau ce cintau aia.Aia cand cintau f putini romanii pricepeau ce zic laughing a trebuit sai invete romanii sa vorbeasca mai clar.

Pt ca ei au fost separati de RO,ei au continuat sa vorbeasca limba ce o vorbeau acasa,aia populara,moldoveneasca, de aia au asa accent naspa, plus cau stat sun rusii atita timp.
Dar oamenii aia au fost si is romani.Acum ca au adoptat iar alfabetu latin,o sa vezi ca in timp o sa vorbeasca clar romana.
Ucrainienii la fel,pentru ca le-a fost permis unele chestii au bagat si ei in scoala probabil limba ce se vorbea acasa, aia cu accent.
Nus sigur, dar asa cred ca este.De basarabeni stiu sigur cas romani si ce vorbesc,am avut si la scoala studenti de acolo,plus am vazut destui oameni din RM.
Poti intreba lume de asta simpla,de exemplu la Iasi in piata vin basarabeni balamuc,sa isi vinda marufuri,legume,fructe,vita de vie,daca e poti sa merrgi si sa vorbesti cu ei.\

De aia stiind ca Ucraina n-a fost tara niciodata,deci dintodeauna a fost teritoriu rusesc,banui ca s-a intamplat tot ceva genul ca si la basarbeni.
Teritoriu Ucraina n-a fost cucerit de rusia,stiu si eu cindva,acolo au ajuns slavi,astia ce au format rusia,resrtu s-a dus mai la vest,altii la sud de RO.

In sf ca oameni is tot aia, adica oameni rai laughing nu poti avea incredere in rusi, asta e clara.Cas rusi casi zic ucrainieni tot dracu ala is.

No, având în vedere că a fost la olimpiade de rusă și a câștigat premii, mă gândesc că știe rusă mai bine decât majoritatea rușilor.
Legat de Moldova e altceva.
Orice român analfabet înțelege "limba moldovenească ". Steagul lor e steagul nostru cu stema noastră.

| relian a răspuns (pentru J0B0MAT):

Cine stie la ce olimpiada so fi ducind ala laughing iar daca e asa cum spui ca stie, atunci inseamna ca minte.Cum am zis rusii astia niciodata nu poti avea incredere in ei,rusi,ucrainieni toti acelasi drac laughing
Pai nu i-ai zis,ba agarici, peste prajit, de ce ma minti ma? Eu stiu ca teritorul ala a fost mereu teritoriu rusesc, de cand lumea si pamintu.
Si sper sa iol ia rusii inapoi tot laughing nu pot sai vad mutra tilharului aluia de presedimnte ucrainean, un mascarici, un tilhar la drumu mare.

Da, în general nu poți avea încredere în ruși. Dar la faza că nu știu ucraineană poți să ai. Nu e singurul pe care l-am întrebat.
Și nu toți rușii sunt răi.Nu toți ucrainenii sunt buni, dar mai buni decât rușii anyway.