| matadoru a întrebat:

Pentru cei care trec clasa 9.Cum va simtiti acum, cand liceul bate la usa, sunteti emotionati, ce stari aveti? Eu unul sunt foarte emotionat sa vad ce colegii am, ce diriginte si ce profesori.

Răspuns Câştigător
| Foxilikkkă a răspuns:

Buna.
Pai sincer abia astept dar in acelasi timp am asa un sentiment de frica... emotiile deja le am de pe acum asa ca nu stiu ce voi face luni dimineata I don't want to see si pe unde o sa ma ascund de emotionata ce-o sa fiu!rolling on the floor))
Mi-am cunoscut majoritatea colegilor asa ca spre binele meu nu ma voi duce singura printre multimea de necunoscuti :-s.
Sper sa fie bine.

Iti urez un an nou scolar frumos si numa cu note de 10 laughing smug, bobocelule!hee hee:*

3 răspunsuri:
| Mjdolhfi a răspuns:

Poi sincer am ceva emotii.Totul va fi nouhee hee. Astept sa-mi cunosc colegii, profii, diriga. O sa ne fie putin mai greu la inceput, dar va fi bine.happyBafta! Si sa aiun an cat mai bun si f multe note de 10smug

| shtephie a răspuns:

Si eu trec a9-a si d'abia astept sa-mi cunosc colegii si profesorii. happy

| cristina_3322 a răspuns:

Cand ma gandesc la prima zi de liceu. uhh ma apuca toti tremuricii :-ss. Suna putin dur cuvantul "Liceu"dar imi place.
Cred ca ajung la emotiile care le are o fata inainte de a se marita. Asa emotii am eu. Sunt foarte curioasa daca imi voi face prieteni din prima zi, sper sa n`am colegi nasoli, cu fite sau altele.sigh
Ork iti urez si tie mult succes :* Da nu ti`l urez pe tot ca am si eu nevoie:-ss

laughing glm. bafta!:*