Ai o gandire sinistra. Faptul ca esti atras de o persoana de acelasi sex, nu inseamna te intereseaza doar sexul, vrei doar one night stands si nu vrei o relatie serioasa.
Tu confunzi homosexualitatea cu nimfomania sau poliamoria.
Colega pentru ca a terminat facultatea, i-a disparut sindromul down? Tu vrei sa zici ca homosexualii ar trebui sa aiba vieti false, sa se casatoreasca cu persoane de sex opus pe care nu le iubesc si de care nu sunt atrasi doar ca sa nu pacatuiasca in ochii unor incuiate ca tine?
Deja fac asta dintotdeauna.
Esti sinistra.
Nu am spus asta. Poți avea o relație frumoasă cu cineva de același gen fără să te întereseze acest aspect, care în contextul dat este păcat. Și eu am prietene cu care mă înțeleg extraordinar.
De unde știu că este păcat sexul cu o persoană de același gen? Pe lângă din conștiința pusă de Dumnezeu în mine, din Biblia care este Cuvântul viu al Lui Dumnezeu. Dacă te îndoiești de autenticitatea Lui, putem trata acest subiect. Există lucrări care explică așa de frumos de ce putem avea încredere în Sfintele Scripturi, pe drept numite sfinte. Și o să atașez aici și o carte în pdf, dacă te interesează...
Nu o confund.
Nu, dar nu asta era ideea. Vorbeam de a te înălța peste condiția ta și, ca om supus păcatului, să te îndumnezeiești. Și asta prin harul Lui. Să birui păcatul din tine prin puterea Lui dată prin har.
Mentalitatea mea te înfioară? Posibil. Am un Dumnezeu sublim, adică unul care înfioară prin frumusețe.
Https://vdocuments.mx/josh-mcdowell-marturii-care-cer-un-verdict.html
Sindromul Down este o anormalitate genetică care are efecte grave asupra intelectului și sănătății fizice, iar alcoolismul este un comportament auto-distructiv care îți distruge creierul, mintea, sănătatea fizică, relațiile cu oamenii și te face mai predispus la violență.
Nu există nimic în a fi atras de persoane de același sex și a fi într-o relație cu o persoană de același sex care să îți afecteze inteligența, sănătatea fizică sau care să te facă un pericol pentru alte persoane. Argumentul pe care l-ai adus în privința sinuciderii este strict vina homofobiei, a oamenilor ca tine, iar vechiul argument homofob în legătură cu sida, pe lângă faptul că oamenii heterosexuali iau și ei sida, acum cu tratamentul potrivit dacă iei hiv când ai 20 de ani poți să trăiești până la 70 de ani și tratamentul se va îmbunătăți deci nici argumentul ăsta nu-l mai aveți. Plus, nu noi suntem cei împotriva educației sexuale.
Și din nou, nu ai niciun argument, doar propriul bigotism. Nu cred că ar trebui să îți aminte că tu ca femeie, nu ești ființă umană egală și nu ai voie să vorbești peste bărbați conform propriei tale cărți pe care îți bazezi homofobia. Pentru o femeie creștină, cu siguranță ai o grămadă de opinii.
"Îl necinstesc pe Dumnezeu."
Nu poți să necinstești pe cineva care nu există.
Da tu cine te crezi femeie? Crezi că ai dreptul să le spui altora dacă iubirea față de partenerii lor romantici e reală sau nu? Poți tu să le citești gândurile? Deții tu un monopol asupra iubirii? Aroganța de care dați dovadă e lipsită de limite.
Atunci după religia ta, ești total lipsită de valoare. Găsește-ți un soț care să te bată în fiecare seară și renunță la orice carieră sau job ai și după vei mai avea dreptul să vorbești(nici atunci pentru că femeile nu au voie să vorbească peste bărbați, conform bibliei!).
''Am un Dumnezeu sublim, adică unul care înfioară prin frumusețe.''
Ma scuzi, dar esti psihotica. Nu am cum sa te iau in serios.
La care argument în privința sinuciderii te referi?
SIDA este produs de retrovirusul HIV, care da, poate fi contactat atât de persoane heterosexuale, cât și de cele homosexuale, însă se cunoaște statistic faptul că cei din urmă sunt mult, mult mai vizați. Ce multă suferință aduce păcatul...
Educație sexuală? Crede-mă că eu eram una dintre cei pro. Eram, până să aflu ce presupune programa europeană. Și nu doresc ca ai mei copii să afle de autosatisfacere de la câțiva anișori. O să le fac eu educație acasă, o să îi învăț că relațiile intime vizează și sufletul...și că trupul este un templu și trebuie respectat. Fără povești cu barza, fără minciuni, doar adevăr pentru nivelul lor.
"Tu ca femeie nu ești ființă umană egală..." Cu cine? Cu un bărbat? Sigur că nu sunt egală cu un bărbat. Sunt complementară cu el, ca femeie. Și desigur, vorbesc de un anume bărbat. Egalitatea între sexe e o iluzie. Fiecare cu darurile lui, în vederea bunăstării celuilalt. Simbioză în cel mai frumos mod.
Iubirea e din Dumnezeu pentru că Însuși Dumnezeu este iubire. "Iubirea" care nu e din Dumnezeu, adică păcatul cu masca iubirii, e un fals.
Știi? De când Hristos îmi irigă viața cu iubirea Lui sunt tot mai conștientă de valoarea pe care o am în jertfa Lui.
Să mă bată în fiecare seară? În creștinism soțul își iubește soția precum Hristos Biserica și se îngrijește de ea cum o face de propriul trup. Așa o frumusețe a căsniciei ca în creștinism nu am auzit în altă parte...nici de o așa prețuire a femeii.
Da, femeia nu are voie să învețe în biserică... însă unul din motive este sensibilitatea ei pentru care Dumnezeu vrea să o protejeze. A fi învățător în biserică este o slujbă dificilă și presupune multă rațiune, pe când femeile sunt înzestrate cu mai multă emotivitate. Cum spuneam, fiecare cu darul lui.
"La care argument în privința sinuciderii te referi?"
Tu ai încercat odată să folosești un argument că dacă noi persoanele lgbt suntem așa fericite, atunci de ce avem o rată mai mare de sinucidere și eu ți-am răspun s că e din cauza homofobiei. Asta a fost acum mai mult timp și nu te-ai catadicsit să dai un răspuns.
BTW am scris greșit în răspunsul de mai sus, voiam să spun că a fi lgbt nu îți afectează cu nimic sănptatea fizică, inteligența sau relațiile cu alte persoane, spre deosebire de alcoolism sau sindromul down. Am corectat acum
Aștep vreo dovadă dar știu că nu vei avea nimic. Am fi știut toți până acum dacă ar fi vreuna.
"A fi învățător în biserică este o slujbă dificilă și presupune multă rațiune, pe când femeile sunt înzestrate cu mai multă emotivitate. "
Tu literalmente spui că femeile sunt proaste acum. Incredibil. Elti un caz rar.
Nu poti alege pe cine să iubești de cine să fi atras. Trebuie să existe o chimie, nu putem să iubim pe oricine ci pe o persoană de care ne simtim atrasi atat fizic cat so psihic. Ca un bărbat homosexual sa fie atras de o femeie e imposibil, fiindca nu se poate excita fizic, nu poate sa faca dragoste cu ea. Nu ai cum sa alegi asta
Mihaela024 întreabă:
Nimicul întreabă: