anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru cei sceptici, care nu cred in disparitia banilor ca instrument de cumparare si implementarea cipurilor biometrice fara de care nu se poate vinde nici cumpara ceva, si care au pe ele numarul fiarei 666; http://romaniainternational.com/......actii.este un inceput, dar vrajmasul are timp.si intai se lucraa la nivel bancar, dar ma cujet eu laa jiji becali care in Londra s-a dus la shoping in marile gamazine cu tufla de bani cash in buzunar si aia se uitau luuung si circumspect la el.Pentru el era normal ca asa e la noi? dar pentru aia nu fiindca sant invatati cu cardurile si cu alte forme ezact cum este scris.acuma; stiti ca este profetita de mult disparitia banilor care vor ajunge pe strazi ca frunzele batute de vant, nemaiavand nici o valoare?

3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Asta sunt problemele idiotilor retardati si ramasi in epoca primitiva. Numarul fiarei si alte aiureli. Banuiesc ca daca Dumnezeu conduce universul este destul de puternic sa-l conduca asa cum vrea el. Daca nu poate inseamna ca nu el conduce. Diavolul este rautatea din oameni. O data cu disparitia omului va dispare si diavolul. Cei ce am facut rau o sa ne primim rasplata dincolo. Cipul este o revolutie si are un rol foarte bun in revenirea la civilizatie. Legea nu mai poate tine in frau o gramada de oameni care se salbaticesc si care nu pot fi urmariti. Cipul usureaza urmarirea si punerea lor la respect. Cine n-are ce ascunde nu se fereste. Hotii striga hotii!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din punct de vedere social, asa este mai salonte.dar cum ramane cu pecetea duhului sfant primit la botez, la binecuvantare sau la orice se duce un copil dupa ce se naste, care pecete urmeaza sa se inlocuiasca cu pecetea fiarei, tot in chip nevazut dar doar o facatura frumos falsificata.prin laser.fiindca in aspectul social,toate se ascund sub aspectul, progresului, a revolutionarii societatii a unei vieti mai bune.dar sub aspect spiritual. drumul spre iad e pavat cu bune intentii, si atat de perfid si de, pe indelete facut incat nimeni nu observa decat partea sociala fiindca e mai comoda.fiindca cipul va fi purtat de niste prapaditi ca noi, care trebuim tinuti sub control.dar cei ce ne vor conduce nu-l vor avea.ei au imunitate inca de pe acuma.si sa-mi fie cu iertare; nu numai la noi parca ar fi alesi pe viata in foteliile alea ci cam in tata lumea cu fooooaaarte mici esceptii in care e vorba de odraslele lor.cat despre diavol, ESTE stapanitorul veacului acesta.si are multe slugi care-i fac voile.se numesc oameni.dar am mari indoieli ca chiar ar fi.ne-am cam stricat de tot.