Lista e destul de lungă:
1. Numele
Numele te-a dat de gol. Când cineva-și zice "Maestrul Deghizărilor" deja pare suspect, iar dacă mai adaogi și cele ce le voi enumera mai jos, e evident.
2. Subietele întrebărilor
Subiectele întrebărilor (postate, ca de pe celelalt cont, la perioade regulate) au același stil și - mai ales - același subiect. Toate sunt formulate în același fel: "De ce X, Y și Z au un anumit comportament în A, B, C situație?". Țin să mai adaug că nu sunt întrebări grele, ci cu răspuns evident.
3. (Ne?)credința
De pe ambele conturi te declarai creștină, ziceai că crezi în Dumnezeu și băgai citate la greu, dar când a venit vorba de chestiuni teologice ai o părere cam aparte. Te-am abordat odată într-o privință teologică și nu mi-ai răspuns.
4. Băiat?
Există anumite tipare care te-au dat de gol că nu ești băiat. Felul de exprimare, de gândire... erau tipic feminine. Nu pot explica prea bine, e ceva ce se simte.
5. Rosalia
Ai zis chiar de pe contul Rosalia că vrei să experimentezi cum e să fii băiat. Cam asta a fost ultima declarație înainte ca Rosalia să dispară misterios și să apară MaestrulDeghizărilor. Ciudat, nu?
6. Bacovia
Poezia pe care ai scris-o are o influență bacoviană, iar Rosalia a spus clar de mai multe ori că poetul ei preferat e Bacovia.
Concluzia e evidentă.
Si ai uitat ce e mai principal, ca a zis mai acum 1-2 saptamani "userul Rosalia a fost sters", de unde stia asta daca el nu era ea?
Mai adau două puncte:
7. Joker
Rosalia a declarat că e fană "Joker". Apoi apari tu cu "Joker" la poza de profil.
8. Ai început o întrebare cu "Contul Rosalia a fost șters". Dacă nu ai fi fost Rosalia, nu ți-ar fi păsat și cu atât mai puțin n-ai fi declarat asta într-o întrebare, total fără context.
Tocmai am adăugat partea asta, acum mi-am amintit de ea.
Dar da, ai dreptate!
Dar m-ai crezut de-adevărat atunci când ți-am zis pe privat că sunt Sebastian sau doar mi-ai făcut jocul?
Recitește mesajele. Am pus un " " acolo. Ți-am făcut jocul și, într-un fel subtil, chiar tu mi-ai scris că ești Rosalia: "Și totuși... mă cheamă Maestrul Deghizărilor". Până atunci aveam șovăieli, dar de când mi-ai scris asta am fost sigur cine ești.
Tocmai de aia ți-am scris asta. Ca să-ți dau de înțeles în mod subtil că sunt Rosalia.
Pun rămășag că Richelieu ar fi gelos pe noi!
Am văzut că ai mai întrebat dacă te-ai descurcat în rolul ăsta. După cum vezi în răspunsurile de aici, nu prea te-ai descurcat bine. Totuși, nu renunța: eu până acum am avut vreo douăzeci de conturi troll (majoritatea sunt șterse acum) și nu m-a prins nimeni. Am schimbat intenționat topicile, mi-am asumat o nouă identitate cu o nouă poveste, am avut grijă la scris (adică eu scriu corect gramatical, cu diacritice, dar pe conturile troll am scris ca un repetent la română) etc. Dar nu te descuraja, mai încearcă!
Stiam, draga Rosalia, ca tu esti. Probabil cei mai multi dintre noi.
Si sunt sigur ca daca vei reveni cu alt cont, te vom recunoaste din nou.
Chiar daca scriem pe calculator/telefon (la scrisul de mina e si mai usor), avem fiecare un stil anume. Modul in care scriem, tine strict de personalitatea noastra. Trebuie sa fii un bun actor ca sa iti faci mai intii un profil psihologic si comportamental, cu anumite expresii pe care sa le folosesti, si sa elimini cel mai des folosite de tine in mod uzual, si dupa care poti fi recunoscut, dar si asa poti fi dibuit, pentru ca scrisul e la fel de complex ca si personalitatea, si cine stie sa citeasca printre rinduri, te va descoperi. Dar asta poate sa faca doar cei care sunt experti nu in ale deghizarii neaparat, ci in ale scrisului, pentru ca trebuie sa stii sa te joci bine cu cuvintele. Ori, tu nu esti experta la scris.
Oricum, din toate verisunile tale, incepind de la christine33, a mai fost una, dar nu mai o stiu, apoi Rosalia, MaestrulDeghizarilor mi s-a parut a fi cea mai reusita. Se pare ca progresezi. Nu in deghizare, ci in modul in care te comporti pe site.
În afară de "Rosalia" și MD, alte versiuni pe TPU nu am mai avut.
Astea două sunt singurile pe care le-am avut.
Contul "Rosalia" a fost sters de admin la rugămintea mea ca să rămân doar cu acesta și să nu încalc regulamentul având conturi multiple.
Am mai avut eu o discutie cu Mossoti, in care amindoi am recunoscut ca erai si Christine33 si inca un alt user, pe o intrebare a acelui user am comentat, uite ca nu ii mai stiu numele, dar pentru ambii (si nu numai) era clar jocul pe care il faci.
Mie a cam inceput sa imi placa jocul asta de-a v-ati ascunselea. Dupa un timp, incep sa ma intreb in ce altceva te metamorfozezi, si caut sa vad cine din userii nou aparuti are caracteristicile tale. Nu e greu deloc in a dibui cel in care te transformi, deja te stiu prea bine.
Era foarte evident de la prima intrebare...mai ai o gramada de invatat despre trolling si administrare de mai multe conturi...esti incepatoare
La câtă importanță dau eu conturilor de aici, e bine că îmi aduc aminte de Rosalia.
Legătura cu contul ăsta am făcut-o abia când te-au demascat alții.
Eu m-am prins de mult dar nu m-a deranjat, ca oricum ca si Rosalia ai pus intrebari inteligente sau ai spus ce ai zis, ai discutat destul de frumos.
Ne-am prins pentru ca ai acelasi stil cu ea, ai pus uneori aceleasi subiecte, ai uitat ce ai postat de la Rosalia.
De aia erai circumspect când îți ziceam că sunt Sebastian.
Pai da.
Pe langa ca ai zis undeva "Userul Rosalia a fost sters", de unde stiai daca nu erai ea?! SI te-am prins la sigur atunci.
M-am gandit ca nu poate fi cineva mai enervant decat ea si la scurt timp chiar am realizat ca nu exista cineva mai enervant decat tine, asa ca sigur esti tu.
...și nimeni mai arogant decât tine.
Apropo, mi-a plăcut să te enervez. Ți-aș scoate perii albi dacă ne-am cunoaște irl.
Nu ma cunosti irl. Sunt mic, chior si am p a mica rau. Nu ma vrei. Mai bine uita-ma.
M-ai putea lămuri și pe mine, Aroganța ta, de ce crezi că-s enervantă?
Asta în caz că nu ai zis-o în mod ironic.
Dacă vrei să-mi zici ceva, fă-o fără menajamente, căci nu-mi plac persoanele care o iau pe ocolite.
Mi-am dat seama că ești o personalitate dificilă, să nu crezi că te idolatrizez, dar îmi place să fiu sinceră, să nu joc teatru cum fac alții.
Ca personalitate sunt intensă, nu-mi e teamă și nici rușine să-mi exprim gândurile față de cineva.
Stay chill, nu am avut niciodata vreun gând să te "agăț", nu mi-am "agățat" niciodată bărbați pe internet și nu intenționez să încep acum.
Apropo, am avut mereu bănuiala că ai fi același user cu siriusblack98 de la faza când pe celalalt cont ai pus la profil aceași poză cu cea de la contul ăsta. Poate și ăluia îi place Joker dar come on, să pui aceași poză de profil în alb-negru.
Nu sunt stalker dar că mi-a "sărit" în ochi un răspuns la o întrebare de-a mea pusă pe contul vechi unde și tu și siriusblack aveați aceași poză de profil și același răspuns.
Mai sunt și alte asemănări între tine și siriusblack98 dar mi-e lene să le înșir.
Da, admit. Pot să mă înșel și să nu fiți unul și același.
Poate te-am enervant că poate ți-am părut insistentă dar nu a fost pentru faptul că voiam ceva de la tine, ci că mă entuziasmez repede și sunt transparentă, de aia n-am reușit să fiu până la capăt MaestrulDeghizărilor.
Nu-mi prea pot ascunde emoțiile și sentimentele, și prefer să fiu așa decât prefăcută și ascunsă.
Btw, mie îmi place să enervez (în mod plăcut) tipii care îmi plac.
Exact asta l-am intrebat politicos si eu, de ce crede ca esti enervanta, sa vedem ce raspunde. Pana acum 5 martie ora 13, 10 n-a raspuns, sa vedem mai in colo.
Eu i-am zis fapte care arata ca nu esti enervanta.
Mie mi-au placut intrebarile tale, sunt inteligente, nu ai insultat, injurat, nu ai facut spam, nu ai facut misto.
Sa aduca dovezi de ce esti enevanta care sa le contrazica pe ale mele.
Așa e el, mai direct și ironic.
Oricum, dacă l-am enervat, am savurat-o.
Irl i-aș fi scos perii albi (la propriu) pe principiul "Poți să fugi, dar nu te poți ascunde
Rosalia te găsește oriunde!"
Mică, mică dar ridică.
Nu m-ai enervat si nu ai cum sa o faci. Glumesc doar. Nu am nimic cu tine.
Nu pot sa cred ca ai zis ca eu sunt siriusblack. Cred ca a fost doar creierul tau care incerca sa gaseasca asemanari intre mine si altcineva la care chiar ai avea sanse
Mda.
Glumești atât de serios uneori.
Why so serious?
Scuză-mă dacă te-am agasat cu mesajele din privat. Nu a fost intenția mea să te stresez. Really.
Cum ți-am mai zis, când am simpatie pentru cineva, mă manifest cu entuziasm față de acea persoană, uneori nedându-mi seama că poate il/o agasez.
Mă simt prost că poate ți-am făcut impresia că aș fi vreo tipă care-și agață tipi pe net. Hmm, aș agăța da' n-am cârlig. Glumesc.
Mi-e sincer jenă de unele rânduri pe care ți-am scris în privat. Îti dai tu seama care.
Chiar am crezut că ai fi sirius, deoarece mi s-a părut ciudat să-și pună la profil aceași poză ca a ta. Am zis că ești tot tu încercând să fentezi adminii și pe ceilalți useri.
Apropo, știam că siriusblack n-are șanse la mine.
Probabil ți-am făcut impresie că aș fi o persoană nehotărâtă, dat fiind că mi-am schimbat username-ul de 3 ori și îmi șterg unele întrebări și răspunsuri sau zic că nu mai intru pe site și apoi mă răzgândesc. Într-adevăr, oscilez intre gânduri, emoții și sentimente dar nu că aș avea probleme ceva, așa mi-e firea de când mă știu.
P.S Am șters întrebarea și răspunsurile date aici, deoarece cum mi-am "tras" o nouă identitate (username și poza de profil) nu vreau să mă mai lege nimic de "Rosalia".
Dacă cineva ți a citit întrebările mereu, își putea da seama, acelasi stil, aceeasi atenție la detalii, în plus tu ai un stil al tău caracteristic și în privința temelor de discuție. Dacă în schimb cineva întra rar, și nu te știa după nici un nume probabil nu și ar fi dat seama fiindcă nu ar fi recunoscut asemănările
Cand am descoperit eu contul, a fost sters, si m-am suparat ca nu-l stiam, ci alt cont.
Pai pentru ca atunci când a apărut acest cont Rosalia brusc nu a mai pus nicio intrebare, deși punea frecvent.
Și apoi am bănuit ca nu ești băiat pentru ca in unele întrebări spuneai ca te cheamă Sebastian deși nu avea legătura cu întrebarea, ca și cum te forțai sa întărești asta .
Și întrebările tale plus răspunsurile aveau ceva din structura celor pe care le dădea ea.
Ha ha! Nici macar nu ai incercat sa ascunzi faptul ca esti persoana care folosea contul Rosalia!
Daca verifici istoricul, eu ti-am spus din prima ca esti Rosalia, dar nu pentru ca as fi cine stie ce inteligent, ci pentru ca tu ai vrut sa se prinda lumea. Sa fim seriosi, Rosalia se declara o admiratoare a lui Heath Ledger si a lui Joker si apoi dispare, iar la scurt timp apare MaestrulDeghizarilor, care gandeste si se exprima fix ca Rosalia (si asta ai fi putut sa o maschezi daca ai fi vrut) si are la avatar o poza cu Joker. Pff! Probabil nu era amuzant pentru tine daca lumea nu ar fi stiut ca esti aceeasi persoana si ai simtit nevoia sa oferi indicii semnificative.
Apropo, ce mai face iubita ta de 40+...te mai gandesti la ea?
Ești foarte ușor de citit, și nu e frumos pentru o creștină sa ne minta ca ar fi altcineva atât amar de timp, pentru asta cred ca vei ajunge în iad, nu ai respectat poruncile barbosului, urat dim partea ta madame
No ofense, dar ar trebui sa te mai maturizezi unpic, zic și eu ca, idee. Domnul sa te binecuvânteze și sa te ierte pentru toate fabulatiile aduse comunității.
Cine si-a dat seama primul jos palaria.
Ma bucur ca recunosti. Totusi, nu înteleg unde ai vrut sa ajungi, atata timp cat nu ai organe sexuale barbatesti, sa te prefaci în scris ca esti e cam ciudat.
Ar fi trebuit sa alegi un nume mai inspirat. Maestrul deghizarilor cam bate la ochi dupa nume.
Ce bine arata pufuletii ia myamiiiii
E vorba ca exista un user Rosalia, dupa aia acea Rosalia a cam incetat sa scrie, si a aparut userul acesta MaestrulDeghizarilor care aparent nu avea nici o leg cu Rosalia, intre timp userul Rosalia a fost sters ca sa nu se puna problema de multiuser, dar dupa stil si subiecte ne-am cam prins unii ca el e Rosalia de fapt.
Si acum a recunoscut.
Pe langa faza ca a zis undeva "Useru Rosalia a fost ster", de unde stia asta daca nu era ea?
Cam asta e povestea.
Eu nu cred ca te cunosc, si nu stiu cine esti sau cine este rosalia dar cred ca pe contul asta mi-ai dat add ca prieten ceea ce e ok pentru mine si bv-o tie ca ai recunoscut ca esti tu si ai spus adevarul despre inteintiile tale si de ce ai facut contul asta bvo tie si sper ca esti ok indiferent care ar fi povstea ta take care ( ai grija de tine )
Eu sunt mai nou pe site, așa că nu aveam cum să-mi dau seama. Am avut niște bănuieli că ești fată, n-aș putea să spun dacă mi-am dat seama singur sau m-au influențat părerile celorlalți. Bănuielile mi s-au accentuat după ce am citit poezia (foarte reușită de altfel), dar nu atât poezia cât scrisul.
Oricum ești simpatică. Merge și Sebastiana dacă îți place numele
Nu mi-am dat; p Sincer amândoi aveați același stil de, cum sa zic, comunicare, dar nu mi-am dat seama.
Sa fi fata i rau mai ales pe rețele socieale iți scriu toți dibili si propun toatele huinele?