anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru cine avea bănuieli în acest sens, o recunosc public: eu am fost și sunt Rosalia. Mi-am creat acest cont cu acest pseudonim, la genul masculin, deoarece am vrut mereu să văd cum e să fii băiat, să vorbești ca un băiat, să povestești experiențe se.uale din viziunea unui băiat iar dacă în realitate nu prea pot acest lucru, am încercat virtual. happy
În plus de asta, sunt fană Joker, cel jucat de Heath Ledger.
Se pare că nu sunt chiar o maestră a deghizărilor dacă mulți dintre voi m-ați dibuit. big grin Nici nu m-am considerat vreodată a fi, am vrut un pseudonim mai ieșit din comun pe TPU, de aceea l-am ales pe acesta.
Ziceam că sunt "Sebastian", deoarece îmi place numele.

O singură curiozitate am: cum v-ați dat seama că eu sunt Rosalia?

Răspuns Câştigător
| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Lista e destul de lungă:
1. Numele
Numele te-a dat de gol. Când cineva-și zice "Maestrul Deghizărilor" deja pare suspect, iar dacă mai adaogi și cele ce le voi enumera mai jos, e evident.
2. Subietele întrebărilor
Subiectele întrebărilor (postate, ca de pe celelalt cont, la perioade regulate) au același stil și - mai ales - același subiect. Toate sunt formulate în același fel: "De ce X, Y și Z au un anumit comportament în A, B, C situație?". Țin să mai adaug că nu sunt întrebări grele, ci cu răspuns evident.
3. (Ne?)credința
De pe ambele conturi te declarai creștină, ziceai că crezi în Dumnezeu și băgai citate la greu, dar când a venit vorba de chestiuni teologice ai o părere cam aparte. Te-am abordat odată într-o privință teologică și nu mi-ai răspuns.
4. Băiat?
Există anumite tipare care te-au dat de gol că nu ești băiat. Felul de exprimare, de gândire... erau tipic feminine. Nu pot explica prea bine, e ceva ce se simte.
5. Rosalia
Ai zis chiar de pe contul Rosalia că vrei să experimentezi cum e să fii băiat. Cam asta a fost ultima declarație înainte ca Rosalia să dispară misterios și să apară MaestrulDeghizărilor. Ciudat, nu?
6. Bacovia
Poezia pe care ai scris-o are o influență bacoviană, iar Rosalia a spus clar de mai multe ori că poetul ei preferat e Bacovia.
Concluzia e evidentă.

44 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Așa e el, mai direct și ironic. happy
Oricum, dacă l-am enervat, am savurat-o.hee hee

Irl i-aș fi scos perii albi (la propriu) pe principiul "Poți să fugi, dar nu te poți ascunde
Rosalia te găsește oriunde!" rolling on the floor

| Mosotti a răspuns (pentru Niciunnumedeutilizator):

Si ai uitat ce e mai principal, ca a zis mai acum 1-2 saptamani "userul Rosalia a fost sters", de unde stia asta daca el nu era ea?

| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru Niciunnumedeutilizator):

Mai adau două puncte:
7. Joker
Rosalia a declarat că e fană "Joker". Apoi apari tu cu "Joker" la poza de profil.
8. Ai început o întrebare cu "Contul Rosalia a fost șters". Dacă nu ai fi fost Rosalia, nu ți-ar fi păsat și cu atât mai puțin n-ai fi declarat asta într-o întrebare, total fără context.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru Mosotti):

Tocmai am adăugat partea asta, acum mi-am amintit de ea.
Dar da, ai dreptate!

| cristi202 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am mai avut eu o discutie cu Mossoti, in care amindoi am recunoscut ca erai si Christine33 si inca un alt user, pe o intrebare a acelui user am comentat, uite ca nu ii mai stiu numele, dar pentru ambii (si nu numai) era clar jocul pe care il faci.
Mie a cam inceput sa imi placa jocul asta de-a v-ati ascunselea. Dupa un timp, incep sa ma intreb in ce altceva te metamorfozezi, si caut sa vad cine din userii nou aparuti are caracteristicile tale. Nu e greu deloc in a dibui cel in care te transformi, deja te stiu prea bine. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Niciunnumedeutilizator):

Dar m-ai crezut de-adevărat atunci când ți-am zis pe privat că sunt Sebastian sau doar mi-ai făcut jocul?

| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru anonim_4396):

Recitește mesajele. Am pus un "winking " acolo. Ți-am făcut jocul și, într-un fel subtil, chiar tu mi-ai scris că ești Rosalia: "Și totuși... mă cheamă Maestrul Deghizărilor". Până atunci aveam șovăieli, dar de când mi-ai scris asta am fost sigur cine ești.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Niciunnumedeutilizator):

Tocmai de aia ți-am scris asta. Ca să-ți dau de înțeles în mod subtil că sunt Rosalia.hee hee

| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru anonim_4396):

Pun rămășag că Richelieu ar fi gelos pe noi! happy
Am văzut că ai mai întrebat dacă te-ai descurcat în rolul ăsta. După cum vezi în răspunsurile de aici, nu prea te-ai descurcat bine. Totuși, nu renunța: eu până acum am avut vreo douăzeci de conturi troll (majoritatea sunt șterse acum) și nu m-a prins nimeni. Am schimbat intenționat topicile, mi-am asumat o nouă identitate cu o nouă poveste, am avut grijă la scris (adică eu scriu corect gramatical, cu diacritice, dar pe conturile troll am scris ca un repetent la română) etc. Dar nu te descuraja, mai încearcă!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Mică, mică dar ridică. smug

| Emma30555 a răspuns:

Dacă cineva ți a citit întrebările mereu, își putea da seama, acelasi stil, aceeasi atenție la detalii, în plus tu ai un stil al tău caracteristic și în privința temelor de discuție. Dacă în schimb cineva întra rar, și nu te știa după nici un nume probabil nu și ar fi dat seama fiindcă nu ar fi recunoscut asemănările

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu m-ai enervat si nu ai cum sa o faci. Glumesc doar. Nu am nimic cu tine.

Nu pot sa cred ca ai zis ca eu sunt siriusblack. Cred ca a fost doar creierul tau care incerca sa gaseasca asemanari intre mine si altcineva la care chiar ai avea sanse blushing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Mda.
Glumești atât de serios uneori.
Why so serious?

Scuză-mă dacă te-am agasat cu mesajele din privat. Nu a fost intenția mea să te stresez. Really.
Cum ți-am mai zis, când am simpatie pentru cineva, mă manifest cu entuziasm față de acea persoană, happy uneori nedându-mi seama că poate il/o agasez.
Mă simt prost că poate ți-am făcut impresia că aș fi vreo tipă care-și agață tipi pe net. Hmm, aș agăța da' n-am cârlig. Glumesc.hee hee
Mi-e sincer jenă de unele rânduri pe care ți-am scris în privat. Îti dai tu seama care.

Chiar am crezut că ai fi sirius, deoarece mi s-a părut ciudat să-și pună la profil aceași poză ca a ta. Am zis că ești tot tu încercând să fentezi adminii și pe ceilalți useri. big grin
Apropo, știam că siriusblack n-are șanse la mine. sad

Probabil ți-am făcut impresie că aș fi o persoană nehotărâtă, dat fiind că mi-am schimbat username-ul de 3 ori și îmi șterg unele întrebări și răspunsuri sau zic că nu mai intru pe site și apoi mă răzgândesc. Într-adevăr, oscilez intre gânduri, emoții și sentimente dar nu că aș avea probleme ceva, așa mi-e firea de când mă știu. happy

P.S Am șters întrebarea și răspunsurile date aici, deoarece cum mi-am "tras" o nouă identitate (username și poza de profil) nu vreau să mă mai lege nimic de "Rosalia".

| gellalbie4ever a răspuns:

Am ghicit lol