| împreunăfacembine a întrebat:

Pentru cineva care a dat bacul și a obținut o medie mare la bac. Ați avut un program de pe care ați învățat? Cum sa încep? Sunt a 12 a la filo și dau bacul din romana, istorie și geografie. Cum sa ma pregătesc?

Am nevoie de un program sau ceva, deoarece când învăț la romana ma gândesc tot ca la istorie știu mai puțin și atunci iar încep la istorie. Când învăț la istorie iar mă las pe motiv ca nu înțeleg.

Oare cum sa fac sa ma pot concentra?

2 răspunsuri:
| Nirvanaaa a răspuns:

Buna! Eu am fost pe științele naturii pe real.
Nu am avut un plan de invatat, învățam cum apucam. Aveam zile de meditatii pentru facultate in care nu învățam deloc.
La română îți trebuie un pic de îndemânare. Dacă înveți un eseu pe de rost nu te ajuta pentru ca dacă uiti un cuvant ai uitat tot. Ia 2 opere pe săptămâna și repeta-le bine pana când le stii, apoi săptămâna viitoare te apuci de alte 2. Ideile principale le poți scrie de mâna pana când le retii. Părerea mea este sa faci o zi română, o zi istorie o zi geografie pentru bac. Ca faci pentru școala e alta. Dar pentru bac împarte pe zile. 2 zile pe săptămâna fiecare materie și duminica de exemplu o materie prin rotație. Pune-ți întrebări mereu și când termini de invatat da-ți un fel de autotest happy. Psihicul sa fie tare nu te stresa când înveți. Ai tot timpul din lume bacul nu e așa de greu precum pare. La română vezi sa te încadrezi și in timp însă dacă stii bine ar trebui sa meargă. Pentru esee in timpul liber mai citește câte o carte. Sau un articol ceva. Pentru vocabular.
Româna nu este grea poți lua nota mare ușor.
Iar la restul nu știu ce sa îți spun exact eu am dat matematica și biologie însă daca repeți constant materia și exersezi o sa iasă. De asemenea nu face planul pe termen lung. Fa-l săptămâna cu săptămâna și calculează și timpul pentru pauze. Nu face un program săptămânal imposibil de atins ca sa nu te demoralizezi. Mai bine mai puțin și sa faci ceva extra decât multe și sa nu reusesti sa le faci la timp.
Telefonul deoparte laughing capul fix la ce înveți pe moment. Poți sa faci scheme ca și cum îți predai singur. Dacă ai memorie vizuala nu uita sa subliniezi, sa colorezi sa încadrezi și așa mai departe. Succes! happy