Știi oricât de frumos ar fi băiatul, dacă are o personalitate urâtă degeaba l-a făcut maica-sa frumos. În primul rând personalitatea, căci din interior vine frumusețea, desigur să arate bine, să fie deștept, nu știu, ochi să aibă și toate celelalte organe. Să fie vesel și deștept, îmi plac băieții care știu ce fac și fac tot ce știu, care au un scop în viață și nu se uită după fuste, hm și uitasem, desigur să-și iubească părinții, ador așa băieți care țin foarte mult la părinți, zic mămica și tăticul, în loc de mama și tata, și chestii de acestea mai copilărești, vreau un băiat matur+copilaș. Adică nu vreau, dar îmi plac așa băieți, nu sunt o fată care caută un băiat perfect, de fapt imperfecțiunile sunt perfecte! Și da, să fie înalt, fiindcă băieții înalți (cam de vreo 1.70 sau mai mult, în nici un caz mai puțin) sunt frumoși și par protectori! Da și să fie protectori, nu degeaba face parte din sexul puternicului, o femeie frumoasă lângă un bărbat puternic! Cum sunt părinții! Sper că ți-a plăcut răspunsul meu. aștept funda Glumesc! Dar nu m-aș supăra dacă mi-ai decerna-o!
Buna
Aspectul igienic, nu cel al infatisarii si sinceritatea. astea doua calitati le-am cautat la omul pe care il iubesc de 25 de ani.
O seara buna
Daca e cumsecade, politicos, sincer, glumet. Daca are cele patru calitati deja eu sunt cucerita! E foarte rar sa gasesc toate cele patru la o persoana.Una lipseste in mod sigur.
Sincer?
nu conteaza aspectul cat conteaza sa fie iubitor si sa ma inteleaga.
Daca stie sa asculte si de parerea mea atunci relatie va merge indiferent daca e orb chior schiop etc daca credeca tot ce zice el e sfant atunci CLAR se distruge totul.
Deci pentru mine asta conteaza sa fie iubitor si intelegator restul vine absolut de la sine
Baietii slabi ca un scheelet sunt ..nu sunt pe placul meu.Privirea,zambetul,ochii,totul.
Sa stie cum sa ma asculte si ma ma inteleaga atunci cand am o problema + privirea.
Sunt foare pretentioasa la baieti.
Vreau sa fie frumos, destept, un pic sensibil dar si un pic de tupeu. Romantic, sa stie cum sa se comporte
Eu as zice:1.Simnceritatea,modestia si aspectul bine doar nu imi iau unu cu dinti galben si nespalat..Si trebuie sa rada,,,
Rooksee întreabă: