Aici conteaza si genul de fata, daca e o fata cu un caracter mai puternic care vrea sa fie stapana pe sine isi cumpara ea o masina si nu asteapta un iubit cu o masina dar daca e o fata care e invatata sa i se dea totul sa te astepti sa vrea si masina
Eu cred ca nu asa de mult ca daca il placi si vorbim acum sa ramana cu el sa se casatoreasca cu el nu cu masina nu? ca masina poate sa cumpere si fiind impreuna asta e parerea mea a voastra?
Pentru mine nu conteaza daca are masina sau nu, sau ce masina are in caz ca are. Totusi, avand in vedere ca eu nu am carnet inca, ar fi util sa aiba el, pentru ca uneori se ivesc situatii in care am nevoie de ajutorul unei persoane cu masina si carnet, si ar fi dragut sa ma poata ajuta el. Dar daca nu are masina, nu e niciun punct in minus pentru baiat.
Pentru mine nu conteaza daca are masina sau nu.Sunt genul de fata care prefera mai mult mersul pe jos, dar sunt si genul de fete la care conteaza daca are masina sau nu, sa nu aiba Dacie sau altceva(mai veche) stiu eu!?
Conteaza, e mai bine sa te conduca cu masina acasa decat cu metro-ul sau autobuzul... Dar daca exista , se trece si peste asta
Nu conteaza deloc daca are masina sau nu atata vreme cat sunt indragostita de acel tip.
Pentru mine conteaza daca are avion particular si limuzina cu sofer. asa ca o sa mor fata batrana
Poate sa aiba si un tractor, nu conteaza pentru mine daca are sau nu masina, doar el conteaza, nu chestiile materiale
Depinde de persoana, pentru mine nu conteaza "prea mult", daca nu are, sa isi cumpere )))))
Daca il iubesc, nu il iubesc pentru ca are masina sau nu. Prea putin conteaza pentru mine daca are sau nu masina .
Liviucu întreabă:
BrYsYnjxhv întreabă: