| Lavy a întrebat:

Pentru fete big grine ce toate fetele de pe TPU au probleme cu dragostea!? asta va intereseaza acum mai mult baietii decat scoala!? Spuneti-va parerea! Cum e mai corect? Scoala sau baietii? Poate sunt un pic rautacioasa dar vreau sa va aflu parerea!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca esti eleva, bineinteles scoala. Daca ai terminat scoala, oricum invatatul trebuie sa fie o prioritate toata viata, dar e loc si pentru baieti.

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
M-a școlit destul, gata!
Acum mă interesează băieții!
Pa, pa.

| mgtow a răspuns:

In primul rand e logic ca fetele se tot plang si daca le pica o musca pe picior asa ca treaba lor cum si de ce se tot vaita din dragoste le lipseste experienta de la viata nu au atins cotele de maturizare necesare ca sa se descurce singure.

| fluturas a răspuns:

Eu consider ca potia vea timp si de baieti cand esti eleva, in plus de asta e vacanta straight face
nu cred ca daca esti eleva trebuie sa inveti tot timpul, asa cum iesi cu fetele la un suc, la o plimbare, poti iesi si cu un baiat

| elasexygagica a răspuns:

Cine iti imbogateste experienta de viata? sexu sau o carte mucegaitalove struck? daca te axezi numa pe scoala, mai tarziu cand esti batrana vei regreta ca nu te-ai bukurat de baieti la momentu potrivitlove struck

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Las-o draq de scoala am terminat-o de-n secol, tot la scoala sa ma gandesc? normal ca baietii!

| MademoiselleV a răspuns:

Bună. În zilele noastre pe fete, ba chiar şi pe fetiţe doar problema asta le interesează. Din câte am văzut, se pare că şcoala a devenit doar un loc unde merg să întâlnească băieţi, şi nu un loc unde să primească o educaţie. De la o anumită vârstă le trezesc interesul şi băieţii, lucru ce e perfect normal, atâta timp cât nu ia locul învăţatului. Ar fi timp pentru toate, dar, asta e. Probabil că şi din cauza asta avem aşa note la bac şi la evaluările naţionale... O zi bună!

| wiufh a răspuns:

Salut, "toate fetele de pe TPU au probleme cu dragostea"?
Hey, sunt fata, sunt pe TPU... nimic! laughing
Nu merit niciun premiu?
"Scoala sau baietii" Dupa parerea mea, scoala, pentru ca baieti gasesti si mai incolo si daca te tii de scoala poti ajunge in medii mai selecte unde sa ii cunosti. Totusi, cu un program organizat, atata timp cat el nu devine centru universului, nu vad ce ar putea sa strice sa ai si un prieten.
Fundaaa please

| Saammyyy a răspuns:

Depinde virsta, dar ar tebui sa fie timp si pentru scoala si pentru viata personala!