Eu am 18 ani si am avut cateva relatii pana l am cunoscut pe actualul meu iubit. Unii baieti sunt mai rusinosi si asteapta sa vada daca fata e chiar interesata de ei si probabil asteapta ca ea sa faca primul pas altfel nu inteleg de ce nu ar incerca sa o saruta mai ales daca baiatul o place. Daca nu era atractie sau ceva intre ei nu ajungeau sa se intalneasca de 3 ori...
Din a treia intalnire e oarecum ok sa nu va pupaciti, dar daca continuati asa, iar tu nu o saruti, va crede ca iti e indiferenta sau ca iesi cu ea din plictiseala.
Bine de stiut mai utiliator avertizat . ci siguranta te-au "ars" din cauza avatarului ciudat
Si chiar direct de la ei de multe ori.
Nu este ciudat. poate ii este rusine sau poate ca vrea sa cunoasca persoana respectiva mai bine. sa spunem ca v-ati intalnit de 5 ori. el macar ar trebui sa dea cel putin un semn, daca nu soarta...
Unele fete dau mai multe probe baietilor. Nah! Si inversarea subiectilor este valabila.
Ups, cica "pentru fete".
Hai ma ca e discriminare sa pui asemenea intrebari pe TPU.
Nu-i discriminare, dar raspunsul baietilor aici chiar nu ma interesa. am vazut la multi " " moama", este a 2 intalnire si nu v-ati sarutat?", si nu voiam raspunsuri imbecile de genu.
Mhm, mai sunt si din astia care devin doar prieteni(grad variabil), chiar daca reprezinta un caz tot mai izolat in ziua de azi, iar in conceptia multora e mult prea nepotrivit. Dar se poate. Asa cum si la scoala/serviciu poti avea colegi foarte buni care iti pot fi prieteni, indiferent daca sunt fete/baieti.
In fine, nu mai gandi si tu asa mult in stereotipuri.
AdeAdelina578 întreabă: