Ca sa iti dai seama de orientarea ta sexuala, nu e musai sa ai si relatii cu persoane de un sex sau altul. E suficienta atractia; din acest motiv, persoane care sunt heterosexuale stiu ca sunt atrase de persoane de sex opus inca din scoala generala, fara sa implice o relatie. Personal, am avut si relatii cu femei si relatii cu barbati, dar cand asta se intampla, deja stiam ca sunt bisexuala si ca ma atrag si unii si altii. Nu a fost un experiment in care sa imi dau seama ca imi place, desi e posibil ca pentru altii sa mearga si tactica asta: testand, sa inceapa sa isi puna intrebari in legatura cu atractia fata de un sex sau altul.
Asa cum n-am nicio orientare politica, nici sexuala nu am, sunt o persoana... pur si simplu...pentru interesul general.
Sunt heterosexuala, dar nu am absolut nimic impotriva celor cu alte orientari.
Bi
sado, maso, pedo, necro, plushofila...sam.d nu zic ca va speriati )
@psiholoaga, Crucified_Countess, cum v-ati dat seama ca sunteti bisexuale? Ati avut relatii si cu fete si cu baieti, ati experimentat, sau doar v-ati simtit atrase de fete si v-ati dat seama?
Lolita... da si eu sunt bi va multumesc de raspunsuri
insa psiholoaga asta chiar e psiholoaga sau e foarte desteapta... din interes am urmarit raspunsurile date de ea
bravo si merci inca o data
Am orientare vizuala pentru ce consider eu ca este frumos. Nu fac discriminari de sex.