| RAY a întrebat:

Pentru nativi de limba Romana,as vrea sa va intreb, in ce context intelegi mai bine/rapid cand asculti ceva sau cand citesti ceva?

12 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Degeaba asculți dacă nu dai importanta la ce asculți.
Când citești, ești mai concentrat și percepi mai bine mesajul și fiindcă citești în ritmul tău, mai repede, mai încet.
Pe când înroșit conversație, poate persoana respectiva vorbește repede, neclar, folosește termeni pe care nu ii înțelegi...

| RAY explică (pentru Catrice):

Dar,cand dai importanta?

| Catrice a răspuns (pentru RAY):

Dacă ești atent la ce spune ăla și nu pricepi, atunci ești prost laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când iti place si practici ceva. Atunci inveti cel mai rapid. Suntem mamifere masculine, noi invatam practicând cel mai bine, femelele au un avantaj Abbsorb informatia citind si tocind si ascultand mai bine. E dovedit si stintific.
De exemplu poti face o limba 10 ani in scoala sau de pe internet, Dar când incepi s-o comunici esti praf.
In schimb daca gasesti o persoana care stie limba si te arãti interesat de limba si iti place compania ei, o inveti in cateva saptamâni.

Creierului uman ii trebuie sute/mii de ore de Practicã pentru a deveni bun la ceva anume. Nu existã prescurtari.

| QElenaBoghiu a răspuns:

Citesc big grin

| RAY explică (pentru QElenaBoghiu):

Dar,oare de ce? si eu la fel, inteleg mai bine cand citesc, dar cititul apare mai tarziu in dezvoltarea noastra, deci?

| QElenaBoghiu a răspuns (pentru RAY):

Am ales să îmi trăiesc viaţa. Și sa las misterele universului să rămână decat un mister.

Am început să cercetez să imi fac teori etc. Si am intrat într-o depresia de tot rahatule.

Inteleg mai bine prin scrie ba chiar citesc foarte repede față de alte persoane.

De exemplu daca citesc ceva acum imi rămâne in minte o vreme dar daca ascult nu retin nimic.

Am început să cercetez să imi fac teori etc. Si am intrat într-o depresia de tot rahatule?

| QElenaBoghiu a răspuns (pentru QElenaBoghiu):

Setea de cunoaştere.

Am aflat ca nu există o divinitate.

Ca noi nu suntem creati de Dumnezeu. Ci dintr'o bacterie dezvoltată.

Ca iubirea nu este pentru toţii.

Am înţeles ca proşti sunt mai fericiţi deoarece nu îţi pun întrebări si nu cercetează. Îşi trăiesc viaţa.

Noi astia mai deștepții încercăm să rezolvăm teori, mistere etc. Si uitam sa ne trăim viata.

Stiu ca am intrat dintr'un subiect in altul. Scuze.

AM EDITAT COMENTARIU DEOARECE AM OBSERVAT CĂ NU AM SCRIS CORECT

Dumnezeu *

Scuze de greşelile gramaticale.

Am o stare de nostalgie nu ma lua in seama.

Dar sigur esti romanca?

Da, sunt româncă.
Scuze m-am grăbit a scrie. Am editat comentariul de mai sus.