O persoană care impune respect şi care, la rândul ei îi respectă pe cei din jur, nu va fi "făcută în toate felurile". Şi dacă se trezeşte o persoană să mă înjure/jignească fără motiv o tratez cu indiferenţă. Bineînţeles, contează foarte mult şi despre cine e vorba. Pe cei apropiaţi îi ironizez în aşa fel încât nu vor mai vrea niciodată să mă jignească, iar pe cei necunoscuţi îi ignor.
Da, dar depinde şi cum mă îmbrac. Nu port întotdeauna, mai ales că acum nu pot din cauza temperaturilor ridicate.
http://www.youtube.com/watch?v=IeS7TttYirE
O zi frumoasă!
Hey. Sunt obisnuita sa aud comentarii prin spatele meu la adresa vestimentatiei mele, de cele mai multe ori numindu-ma "satanista" sau "emo", asa ca ii tratez cu indiferenta, nu ma cobor la nivelul lor pentru ca e mult pana acolo si obosesc. Ii las sa se creada ei "cul" pentru ca si daca le-as da explicatii pentru. a-i face sa inteleaga rock-ul (ar fi pierdere de vreme) sau i-as injura nu le-as schimba cu nimic mentalitatea si preferintele. Tot degeaba ar tine umbra Pamantului.
Cum ma imbrac? Simplu si comod. Tricou largut negru cu mesaj(text) sau trupa imprimata pe el, pantaloni negri sau blugi albastrii inchis si bocanci (iarna si toamna, cand e cald apelez la bascheti, uneori chiar si la balerini), dar nu imi e rusine sa spun ca am zile cand ma imbrac mai normal si pun si culori pe mine, daca esti rocker si asculti cu inima nu numai cu urechile rock nu conteaza sa ai un dulap plin de rufe negre.
Salut.
De cele mai multe ori nu bag in seama, imi vad de treaba mea.Desigur, mai am si eu scapari ca orice om.De imbracat, ma imbrac aproape normal, prefer tricourile negre sau albastre mai largute, fie cu o trupa, cu un mesaj haios sau unul mai...nonconformist, blugi albastri sau negri (depinde de sezon), bascheti/shoesi/adidasi hi-top (doar iarna).Ca accesorii, in ultimul timp nu prea mai port decat lantul de pantaloni, nu-l uit niciodata.
Bocanci nu port, mi se par incomozi mereu.
Oircum...stilul de vestimentatie ti-l formezi singura, astfel caracterizandu-te si nu depinde neaparat de genul muzical.
Primesc deseori comentarii la adresa mea cand merg pe strada dar de obicei le ignor, nu are rost sa ma obosesc degeaba.
Hmm... de obicei port tricouri (negre / albastre) sau maieuri cu imprimeuri sau cu texte mai abstracte (sau nonconformiste), blugi negri, albastri, si pantaloni scurti, nu port bocacnci decat iarna si toamna pentru ca mi se par mult prea inconfortabili pentru caldura asta insuportabila. Ca accesorii am cateva bratari si un lant cu pandantiv la gat.
pa, pa
anonim_4396 întreabă: