Contra. De ce? Pentru ca promoveaza incultura, violenta, ilegalitatea, dragostea superficiala, valoarea banilor, alcoolismul si lista ar putea continua. Manelele mai vechi nu erau atat de deplasate, dar pe vremea aceea nici nu erau foarte populare.
Cu siguranta impotriva si o sa iti spun si de ce: in primul rand manelele in general nu exprima mare lucru, adica nu transmit un mesaj. Plus ca versurile sunt de-a dreptul stupide si fara nici o noima. In al doilea rand oricine poate scrie 3 - 4 versuri acolo gen:,, vai de iubesc, fara tine nu pot sa mai traiesc" si sa le repete de 5 ori pe un bit si gata maneaua. Din punctul meu de vedere si cu asta o sa inchei manelistii nu se pot numi artisti sunt doar niste persoane care fac bani cu gramada mai ales la nunti datorita faptului ca zbiara si ei pe acolo ce pot si dau 2 dedicatii pentru nasi si gata sunt bogati
Sper ca nu v-am plictisti cu discursul meu dar asta e parerea mea, sper sa nu se simta nimeni jignit dar avem cu totii dreptul la exprimare. Va urez numai bine :*
Impotriva, deoarece nu se munceste la o manea. E adevarat ca cei ce o canta au voce. Dar versurile sunt foarte ieftine, unde se vorbeste doar de faptul ca ala care canta are nu stiu ce vile. Si ritmul este mereu acelasi.
IMPOTRIVA
Promoveaza incultura, smecheria proasta, prostia.prostul gust, curvia etc. etc.
aceleasi instrumente, aceeasi voce chinuita cu accent dă Bucuresti
Nici hip-hop-ul nu e asa de grozav e cam tot o manea dar cantata mai placut pe o instrumentala mai interesanta (alea de genul 50 cent-is youre birthday) ca sa nu mai vorbim de ce se intampla in Industria muzicala din America si de illuminati.De exemplu daca as avea de ales intre a asculta o zi intreaga pe jay z lady gaga rihana eminem dr dre snoop dogg etc etc si nicolae guta...la-s alege pe guta 100% macar el e doar ingust la minte nu si malefic
Pentru imi plac doar alea mai frumoase nu dinalea tragice pentru tigani nici mie nu imi plac
Total contra pentru ca : e pentru tigani._. sh e foarteeee nashpeta mor daca aud 0.0
ShOOp întreabă: