Eu sunt fericita atata timp cat sunt sanatoasa si ii am pe toti cei dragi sanatosi in jurul meu. Noi suntem singurii responsabili de fericirea noastra, de faptele noastre, de alegerile noastre in viata. De ce sa alegem raul cand putem sa alegem sa fim fericiti!? Ma simt implinita din mai multe puncte de vedere si asta ma face fericita, pentru ca eu aleg sa fiu asa.
De ce toata lumea are probleme cu depresia si nu sunt fericiti?
Pe bune oameni buni, ce se intampla cu noi?
Din punctul meu nu putem fii fericiti, indiferenti de ceea ce avem, traim intr-un mediu infect, avem o mentalitate infecta, ne dorim ceva, il avem, suntem fericiti o scurta perioada de timp si totul incepe de la capat, trist, deci fericirea e scurta.
Sunt fericita pentru ca sunt sanatoasa, pentru ca toti cei dragi mie sunt sanatosi, pentru ca am cei mai buni parinti din lume, dar si cei mai buni si sinceri prieteni, pentru ca mi-am indeplinit visul din adolescent si am devenit profesoara de limba romana(chiar la liceul la care am invatat), pentru ca sunt foarte bine pregatita, imi iubesc profesia si sunt incantata de tot ce am realizat, pentru ca am o catelusa adorabila, pentru ca iubesc muzica, literatura, teatrul, filmele clasice, natura, excursiile la munte, pentru ca imi cultiv toate aceste hobby-uri, pentru ca am invatat sa iubesc viata, asa cum este, cu momente bune si momente mai putin bune, cu plusuri si minusuri, cu impliniri si cu esecuri!
Am pus si eu intrebarea asta,ieri. Eu stiu sa ma bucur de orice lucru,poate de asta nu-s trista decat foarte rar. Ma fac fericita multe chestii. Persoanele dragi, hobby-urile mele, natura, muzica. Oamenii cred ca ai nevoie de lucruri marete pentru a fi fericit si nu-s niciodata multumiti de ce au, insa eu sunt de alta parere.
De ce gasesc prieteni buni doar pe internet..Sunt atatea lucruri pe care as vrea sa le fac si nu am cu cine.Nu prea ma deschid fata de nimeni si mereu stau inchis in mine.Am ajuns sa ma prefac foarte mult si ma simt singur.Ma scarbesc multe lucruri pe care le vad in jurul meu si am observat ca multi evita oamenii diferiti, adica ei vor sa fie toti la fel aceeasi rutina Zilnica aceleasi haine, purtare...
De ce nu ai fi fericit? Cred ca este o intrebare mai buna :3. vezi motivele pentru care nu esti fericit si rezolvale. totul se poate rezolva. doar. perseverenta