anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru voi ce conteaza mai mult..prietenii sau familia? De ce? Argumentati raspunsul.
Dau fundita pentru cel mai inteligent raspuns.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Familia este mediul în care venim pe lume, ne dezvoltăm şi la rândul nostru ne formăm o altă familie. Este locul unde găsim înţelegere, linişte şi soluţii la problemele care ne frământă. Cu condiţia ca în familie să existe comunicare, respect şi iubire.
sfinţii sunt prietenii noştri, ei ne susţin şi ne ajută necondiţionat atunci când oamenii îţi întorc spatele

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Familia,bineanteles. Ai lăsa-o pentru prieteni? Argumentele sunt de prisos pentru un om normal. Te crezi anormal?

| OldSoul a răspuns:

Prietenii vin si pleaca, familia ramane familie, buna sau rea!
Deci categoric familia!

| Deaad a răspuns:

Logic ca familia.
Si nu am prieteni.
Nu consider pe nimeni prieten.Ii consider doar ca niste insturmente care sa-mi satisfaca nevoia de socializare, fara de care omul ar innebuni.

Si daca consideri raspunsul asta prea dur si egocentric, te asigur ca si "prietenii" mei gadnesc la fel despre mine, la fel cum ai tai gandesc despre tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prietenii nu prea exista si majoritatea din familie sunt praf ca persoane. Ce conteaza mai mult? Persoana mea.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Daca ar exista puncte pentru originalitate, le-ai avea laughing

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu e vorba de originalitate ci de experienta. Eu vorbesc doar din ce am intalnit pana acum in viata mea. In afara de 2 persoane, pana in ziua de azi am dat numai peste jegosi care nu ajutau dar aveau pretentia sa fie ajutati. Si ma bucur ca nici eu nu i-am ajutat pentru ca ajungeam ca restul care se plang ca niste fraieri ca ajuta mereu si niciodata nu sunt ajutati. Vezi o data ca nu te ajuta, a 2 oara te prefaci ca ploua. Dar unii sunt mai prosti, ce sa le faci. Nu se invata minte.

| Xelon a răspuns:

Sincer,acum ceva vreme credeam ca prietenii,era frumos sa iesi sa te distrezi cu ei,faceam lucruri pe care niciodata nu le-as fi facut cu familia,dar când am avut nevoie cu adevarat de ajutor,nici nu au mai raspuns la telefon, tot familia mi-a sarit in ajutor, sa fii sigura de ceva, cei din familie mereu o sa isi doreasca binele tau, in timp ce prietenii o sa isi doreasca in primul rand binele lor.

| Viitorulapropiat a răspuns:

Pentru mine, cel mai mult conteaza familia (mama si sora mea).De ce? Pentru ca familia iti va fi mereu alaturi si la bine si la greu si nu va pleca foarte curand.Prietenii nu-ti vor fi la nesfarsit prieteni. Unii te vor trada, altii te vor parasi sau te vor abandona la greu, pe cand familia sunt ferm convins ca nu ar face asta (totusi acum depinde si de familia fiecaruia). Rari sunt prietenii care ii ai o viata.

| ???????? a răspuns:

Decat prietenii (care nu prea exista), mai bine familia... straight face