Ceva ce nu mai exista in viata mea si dorec fericire acelor persoane care stiu sa iubeasca cu adevarat.
Draguta comparatie
Tot cam asa ceva,adica trebuie sa ne bucuram de momentele frumoase, de lucrurile marunte, pentru ca de fapt in ele sta fericirea.Cand aflam o veste buna,despre un succes,cand suntem fericiti alaturi de o persoana,cand bem ciocolata calda iarna cum ai zis tu,sau cand stam in pat pana ne hotaram entuziasmati sa ne incepem ziua sau vedem un bebe si ne apare zambetul pe buze,ne simtim fericiti.
Nu cred ca putem gasi fericirea absoluta, putem doar aprecia, ne putem bucura si trai senzatii care sa ne... umple sufletul.
Un sentiment de neegalat, sentimentul care sta la baza celorlalte. Daca esti fericit poti muta si muntii din loc !
Pentru mine este acel lucru care incerc sa il simt, fara a cauta mereu un motiv pentru a fi fericit! E cel mai bine asa!
Un vis care nu se mai sfarseste si nici nu doresc Tot ce e mai frumos si mai linistitor. Sa fi fericit e unic, zic eu. Fara griji, fara probleme ci doar inconjurat de cele mai importante persoane din viata ta, lucruri preferate
Pentru mine fericirea este acel sentiment ce ma face sa imi doresc sa -mi traiesc viata cat mai intens posibil, sa ma bucur cat mai mult de ea si de frumusetile ei.
Bucuria si multumirea sufleteasca pentru mine pot lua aspecte multiple, provenite din lucruri marunte in general. Un zambet sincer si cald, o vorba buna la momentul potrivit, un caine haios pe strada, a sta in pat la caldura, ascultand muzica buna cand afara ploua de rupe pamantul, a manca o mancare buna intr-o companie placuta si mai ales o stare de bine venita din interiorul fiintei mele.