| Gabica a întrebat:

Pentru voi ce inseamna sa fii tocilar?

Răspuns Câştigător
| Tweetymrrr a răspuns:

Genul acela de elev care citeşte de o mie de ori o lecţie şi când trebuie să spună lecţia începe să se bâlbâie şi să uite tot.
Succes!

| Dindelegan_Bogdan_1997 a răspuns (pentru Tweetymrrr):

La faza cu balbaitul nu e mereu adevarat. Balbaitul poate fi si din cauza ca te temi sa vorbesti in public

8 răspunsuri:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Sa tocesti a prost.

| MrAngelus a răspuns:

Inainte, pentru mine insemna sa fii cel mai destept, dar acum inseamna sa inveti ca papagalul.

| MicheilaMicheluzta a răspuns:

Pai, sa porti ochetali, sa le sti pe toate si sa nu ai prieteni
funda? plz!

| Gabica explică (pentru MicheilaMicheluzta):

Ce legatura au ochelarii? Daca am probleme cu ochii nu trebuie sa port ochelari ca sunt considerat tocilar? Nicio persoana nu le poate sti pe toate.Si daca sunt mai inteligenta si am retuinut mai multe chestii nu inseamna ca sunt tocilar.Si ca sa nu aiba cineva prieteni trebuie sa fie o persoana rea...

| asdfghjkll a răspuns:

să tocești ca un prost și după să uiți

| VanillaBie a răspuns:

Sa inveti mult. tocilarii sunt luati in ras dar nu e vreo legatura cu ochelarii eu invat mult si stiu lcruri aproape inutile dar nu am ochelari si am prieteni.asa ca sa fii tocilar inseamna sa nveti mult. zvonul cu prieteni se refera la faptul ca nu are cu cine sa se joace si invata de asta se spune ca nu are prieteni un tocilar.

| AllexandreNori a răspuns:

Pentru mine inseamna sa tocesti mult(adica ca inveti cuvant cu cuvant si cand tu zici motamo si te intrerupe unul tu trebuie s-o iei de la capat ca nu stii mai departe) asta inseamna pentru mine sa fi tocilar

Întrebări similare