Nu este important pentru mine sa fiu văzută bine de toată lumea deoarece părerea majorității a devenit o părere de turma, adică la fel gândesc toți doar pentru ca o persoana mai importantă le-a spus asta! Suntem 8 miliarde de oameni dar majoritatea sunt speriați și de umbra lor, sunt de acord și imita orice vedeta și nu se pot dezlipi de ecrane și sa gândească liber! Deci pentru mine părerea majorității nu contează!
Felicitari, cel mai bun raspuns!
Daca primeam o suma in bani datorita faptului ca sunt bine vazut poate bagam un cv , pana atunci conteaza doar sa fiu multumit de modul cum ma dezvolt si efortul pe care il depun, sa pun capul pe perna seara stiind ca am 100% din mine, daca ai pacea ta interioara nu depinzi de nici un om, poti sta si singur intins la soare multumit de tine si sa te doara la banana.
Sa fim realiști, contează cum arați, hai ca aspectul fizic este ceva înnăscut ma refer la fizionomia fetei si a corpului, dar contează cu ce haine ești îmbrăcat sau încălțăminte sau ce telefon ai, cei care spun ca nu se mint singuri, suntem ființe sociale deși ne pasa de părerea altora, vrem sa părem ceea ce nu suntem
Tu numai de aspect fizic vorbesti, cred ca ai o pata pe creier!
Pentru ca conteaza foarte mult
In ce situatii? sa te insori poate, in rest nu are treaba.
Aici nu e vorba de insuratoare!
Aspectul fizic conteaza in orice interactiune umana, nu ma refer doar la femei, nu vezi si in jocurii gen call of duty cum arata generalul vs soldati sau soldati adversi
Iar bati campii?
Iar scrii fara sa gandesti
Nu neg că este mișto să fii văzut bine, însă întotdeauna cineva te va vorbi de rău, va fi invidios și până la urmă vei ajunge tot cu dușmani, pe lângă admiratori.Așa că cred din ce în ce mai mult că e mai bine să ne conturăm o mentalitate miserupistă, să nu ne mai pese de părerea lumii, indiferent că e bună sau rea. Important este să fim noi bine cu noi.
Doar oamenii invidiosi te barfesc, asta e clar, iar invidia poate veni din N puncte motive nu doar ca o duci bine.
Mereu te va invidia cineva, poate pentru că ești puțin mai frumos/înalt/slab ca el, pentru că ai o casă/mașină puțin mai mișto, că ai fost la un concert/vacanță mai mișto etc.
Iti dai seama!
Nu prea imi pasa ce crede lumea despre mine, eu stiu mai bine cine sunt, nu trebuie sa demonstrez nimic celorlalti.
Contează sa fie înțelegere Pentru mine. Dacă există înțelegere iese și Adevărul la iveală iar prin Adevăr rămânem în continuare oamenii. Bine înțeles fiecarea om de la un anumit punct are realitatea sa Adevărul sau propiu. în rest n-are nicio relevanță pentru mine dacă sănt văzut sau nu....tot același rămân. Nici Nu pot pretinde ca mise rupe de toată lumea asta ar însemna să fiu un om închis la minte și să consider ca am numai eu dreptatea aici ar fi o greșeală imensă pentru viața mea și tot...De asta prefer și îmi doresc mereu înțelegere între oamenii fiindcă prin înțelegere dintr noi oamenii se revelează Adevărul unic (comun) iar atunci nu mai sănt conflicte urâ dușmănie intrigă minciuni toate astea dispar din secunda aceai când se revelează Adevărul.
Acolo unde este înțelegere între oamenii și nimeni nu se mai crede buricul pământului și "a tot știutor" mereu va fi înțelegere și oamenii vor fi oamenii.
''Acolo unde este înțelegere între oamenii și nimeni nu se mai crede buricul pământului și "a tot știutor" mereu va fi înțelegere și oamenii vor fi oamenii. ''
Tocmai asta le lipseste in primul rand oamenilor, caracterul!
Sănt multe ce în interiorul nostru ca oamenii ne lipsește pe lângă caracterul nostru mai trebuie să avem și o inimă și un suflet unde există iubirea Adevărată loialitatea sinceritatea bunătatea înțelegerea să nu ne credem altora superiori să nu se uităm cu nasul pe sus altor oamenii să nu încurajăm acceptăm prostia destrăbălarea doar fiindcă avem " o viață" și mergem pe principi grave de greșite și pline de greșeli consecințe ce ne întunecă mintea sufletul și inima ne dezumanizăm din cauza multor prosti pe care ne facem "că nu le știm" "nu le vedem" și nu le luăm în considerare suntem ne păstori în privința multor și multora ce ne face rău nouă ca oamenii dar nu luăm deloc de seamă susținem acceptăm exactă ce ne face rău ca oamenii dezbinarea dezumanizare destrăbălarea prostia urâ dușmănie intrigă bârfa lăcomie în multe privințe. ne place și adorăm la nebunie prostia destrăbălare dezumanizare acceptăm orice prostie de bine și o normalizăm...și uite așa orice caracter începe să se frământe și să ajungă grav și consecința destrăbălări prostiei...
Doar el https://ibb.co/VB9hg5M într-adevăr cu Adevărat ne poate salva din prostia pe care o luăm de bine și o acceptăm din dezumanizarea pe care o acceptăm și o luăm de bine și tot felul de destrăbălări pe care nouă oameniilor ne face rău si noi pretindem că nu știm nu vedem...
Doar maica-mea! Ca la mafioti! Mama e Sfânta! Restul *( vecini, rude, prieteni ) întra vorbele pe o ureche ies pe alta... don't give a shitt
Daca sunt vazut bine de societate o sa imi fie mai bine in viata in general, o sa am acces mai usor la multe chestii, o sa imi fac prieteni mai usor si mai multi. Daca sunt intr-o situatie mai grea am mult mai multe sanse sa fiu ajutat decat cineva care e vazut rau in societate.
Este mult mai bine sa fi bine vazut in societate cel putin in majoritatea situatiilor. Si da e bine sa nu iti pese de ce parere au ceilalti de tine in cazurile cand esti vazut rau (si ar trebui sa lucrezi la imaginea ta bineinteles), sa fii tare pe psihic, ajuta foarte mult.
Îmi place să cred că mi se rupe și că știu că nu are valoare ce crede lumea, atât timp cât am dreptate:
"If you can trust yourself when all men doubt you,
But make allowance for their doubting too;"
Însă cred numai că știu, dar nu știu de fapt. Și-mi pasă de ce crede lumea - așa suntem de mici învățați, să ne pese, și apoi cu greu ne mai scoatem mentalitatea asta din cap, fir-ar al naibii.
Da, e doctrina competitiva.
Nu știu dacă e neapărat vorba de competiție, fiindcă nu încerci să fii mai bun ca ceilalți. Însă vrei să ții se spună că ești cel puțin la același nivel: că ești frumos, inteligent, șmecher, credincios sau ce valori consideri tu importante. Vrei să ți se afirme că ai aceste valori. E glorie deșarte și nimic mai mult și e miere pentru urechile îngâmfatului
Eu spre exemplu nu simt nevoia, stiu ce fel de om sunt.
Cand toata viata te ghidezi dupa un anumit set de valori nu ai cum sa gafezi.
Cata vreme nu ma afecteaza si oricum nu pot sa schimb parerea altora. ce vrei sa fac?
Corect!
E nu iti pasa pe naiba, pur si simplu vrei sa postezi in indiferent
LifeisALL întreabă: