| Hammurabi a întrebat:

Percing-urile de tot felul, sunt niște dispozitive care te fac să te simți mai frumos, mai atrăgător, mai inteligent, mai deosebit, decât toți ceilalți care n-au?
O persoană își pune percing-uri pentru ea, sau pentru ceilalți (privitori)?

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu, doar ca ai parte de atenție in privința aia, traim in secolul in care narcismul, cererea de atentie, este foarte puternica

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Banuiesc ca si-l fac din narcisism sau dorinta de a se exprima.
Pana la urma, e normal sa ne pese de imaginea (fizica) pe care o avem.
Oamenii cu accesorii pot fi putin mai interesanti la prima vedere. Insa cei care isi incarca degetele cu inele, mecla cu pierce-uri si pielea cu tatuaje, cred ca au o problema.

| Hammurabi explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Da, foarte corect de spui.
Fiecăruia dintre noi ne pasă de imaginea pe care o avem. Dar ne pasă de imaginea asta, mai mult pentru ceilalți din jurul nostru, nu pentru noi.
Exact cum a zis și Arakiss mai sus, dacă am fi pe o insulă pustie, ne-ar mai păsa de imaginea noastră?
E corectă zicerea "am făcut-o pentru mine, nu mă interesează părerea celorlalți"?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Hammurabi):

Pe o insula pustie nu ar avea de unde cumpara si "monta" piercing-uri laughing
Si nu ar avea cum sa vada pierce la altcineva, ca sa le placa si sa preia ideea.
Stiu ca sunt multi cersetori de atentie care recurg la mutilari, haine naspa si alte prostii, dar la origine, cred ca accesoriile sunt pentru narcisistii care nu au nevoie de atentia altora.

| sofisis a răspuns:

Nu stiu de piercing uri dar eu tatuajele le am si pentru mine si pentru ceilalti laughing))

| Hammurabi explică (pentru sofisis):

Eu sunt ceilalți.
Când mi le arăți?
laughing

| sofisis a răspuns (pentru Hammurabi):

Cand vrei tu

| mentholinks a răspuns:

Sunt care isi pun pentru ei altii pentru ceilalti. De fapt la fel e si cu hainele, tatuajele, mancarea, etc.

| EcceHomo a răspuns:

Sufăr de amnezie selectiva, dar rămân, în primul rand, masochista.Asadar,imi tatuez pe corp tot ce, deși mintea spune sa uit, eu nu vreau.
Piercing-urile, au și ele rostul lor. Mai agata, mai zgârie, mai atrag.
Știi bancul cu bilele?

| Arakiss a răspuns:

Isi pun pentru ei pe dracu'. Daca ar locui pe o insula pustie s-ar mai obosi sa-si faca percing-uri?

| aaaaausername192 a răspuns:

O persoana isi pune piercing ca sa arate mai atractivi pentru ei, sau pur si simplu le plac cum arata