Pune-l sa aleaga intre Counter Strike si sex. Daca e baiat destept o sa aleaga varianta numarul 2
Dacă persoanei respective îi place, ce ai tu împotrivă? Doar nu te obligă să joci şi tu...
E destul de normal...Am văzut şi mai răuAcum depinde de fiecare, nu suntem toţi la fel...
Hm, obsedat nu ar trebui sa fie, dar nu este nimi normal ca la 22 de ani sa joci jocuri din astea, sincer cunosc si persoane de 40+ de ani care joaca cs, metin etc. Acum depinde si de persoana. Tu ii poti propune sa mai lase jocurile, pentru ca nu e sfarsitul lumii daca lasa joaca cateva zile, puteti sa iesiti mai des la plimbare, la un restaurant, la o cafea, ceva care sa ii distraga atentia dela jocurile astea.
Hey! Daca o iubesti/ il iubesti cu adevarat, de ce incerci sa ii gasesti defecte? Mai gandeste-te putin... Trebuie, este nevoie, este normal sa o accepti asa cum este!
Penibil dar adevarat din pacate, sa zici mersi ca nu are 24 si joaca Angry Birds pe facebook in disperare.
dar poti sa il scoti mai des afara, sa i propui diferite activitati si mai ales sa aveti o discutie serioasa pentru ca nu mai are 16 ani, trebuie sa creasca, altii la varsta lui lucreaza, au si copii. pai ce fata ar sta cu el sa se casatoareasca sa aiba un copil si el sa stea toata ziua la pc, pai pe net am gaist undeva ca nici dragoste nu mai faceau, facea omul laba la pc ca era mai pun efort. impuneti punctul de vedere
Da tu citesti cu atentie ce scrie mai sus ori nu intelegi? Unde vezi tu ca se vaita ea ca nu aduce banii in casa si sta pe stanga?
Eu cred ca tu nu citesti corect ce am scris eu!
)eu am 23 si cand prind vreun shooter uit sa ma mai ridic de pe scaun din fata pc'ului)
Ce-i așa de penibil în a te juca și a-ți plăcea un joc?
Înseamnă că încă are spirit ludic...
Tatăl meu are 42 de ani și încă se mai joacă pe calculator, mai vede desene animate și este un om cu studii superioare și întreg la cap.
La fel și mama mea, care are 43 de ani.
Mai cunosc și un tip care are 32 de ani și care vede desene animate și căruia îi place să se joace pe calculator, mai ales Counter Strike.
Dacă tu ai spirit de babă și ți se pare anormal ca un om de 22 de ani să se bucure de jocuri pe calculator e treaba ta.
Exista persoane de 60 de ani care se joaca pe calculator. Depinde de fiecare. Unii sunt vesnic copii. La fel sunt si eu Sper ca voi fi vesnic un copil nu un adult stresat si frustrat
sincer cei care fac asa ceva nu s-au maturizat inca, ei traiesc tot in lume alor, lumea copiilor
Deci daca e iubitul tau trebuie sa il accepti cu bune si rele, defecte si calitati, nu uita nimeni nu e perfect
Parintii mei se joaca jocuri gen metin sau perfect world international (tata) si goodgame empire (mama) si au ambii peste 40! deci... depinde de persoana
Nu stiu cat de normal e, dar tatal meu are 36 de ani si se joaca Angry Birds ..si nu numai. Deci, stai linistita ca asta e abia inceputul .
Aici nu e vorba de varsta x _ x e vorba de persoana pe care o iubesti nu? Adica dragostea cere sacrificii si presupun ca si tu stii asta... Daca tie ti se pare penibil atunci de ce mai esti cu el/ea?
Johnny_3038 întreabă:
AdrianaBacescu întreabă: