| freshDEportocale a întrebat:

Persoanele cu probleme mintale cum e retardul, fanatismul și așa mai departe in general au ceva specific pe chip.
Vezi in privirea lor că nu sunt in regula cu ei.
Oare de ce? Au o privire pierduta de parcă lumina e aprinsă dar nu e nimeni acasă.
Asta e senzatia pe care mi-o dau. Dar de ce oare? Sunt neatenți și nu se concentrează pe lumea din jur? Se uita in gol? Au pupilele dilatate? Cum se explică? Vi s-a întâmplat să vă uitati in ochii cuiva și să știți că e prost sau nebun?

45 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Ai descris bine. "De parcă lumina e aprinsă dar nu e nimeni acasă." Traiesc, dar nu au cu ce, au sufletul pierdut pe undeva. Lumina este acolo, dar nimic nu o insufleteste. Vezi asta in privire pentru ca privirea e oglinda sufletului, daca vrei sa cunosti un om in interior, cel mai bine o faci urmarind-i privirile.

| Drimmero a răspuns:

Uita-te in oglinda si spune-ne ce vezi.

| freshDEportocale explică (pentru Drimmero):

Simt de aici că ai ochi de broscoi rolling on the floor

| Drimmero a răspuns (pentru freshDEportocale):

Mai lasa oglinda aia...

Mai lasă replicile de grădiniță că simt că mă cert cu un retardat rolling on the floor

Am așa o baga bănuială că te potrivești descrierii rolling on the floor ai fățău de broscoi crispat

"Replici de gradinita" zise aia care ma ia cu broscoi si d-astea.
Eu am o vaga impresie ca esti o grasa cu fata plina de cosuri, nici macar tu nu te suporti.

Broscoi crispat adică ai ochii bulbucați și moaca de ipohondru rolling on the floor speriat de viață
Grasa și coșuri rolling on the floor încă n-ai lăsat filmele de adolescenți cheliosule? Daca îți fuge puțin linia parului ți-ai pierdut sensul vieții bolnavule rolling on the floor

Daca îți cade un pumn de par te sinucizi atât de instabil psihic ești rolling on the floor)

"Broscoi crispat adică ai ochii bulbucați și moaca de ipohondru" Ce filme isi da pustoaica, tu n-ai teme de facut?

Ploado, am parul super des si genial, cand ai asa comoara pe cap e normal sa nu-ti doresti buci de babuin sa apara in locul parului, am par cat sa-ti dau si tie.

Comoara rolling on the floor saracutul rolling on the floor)) mersi nu îmi trebuie, personalitatea mea nu se rezuma la a par rolling on the floor
si prefer să mă laud cu lucruri realizate de mine, nu primite moca rolling on the floor

Tu si personalitatea 2 drepte paralele, sigur nu ai sub 14 ani?

Nu mă cunoști rolling on the floor nu sunt expusă ca tine la muzeu aici
Daca as avea sub 14 ani ar fi și mai grav pentru tine rolling on the floor

Tu parcă dai replici in ciuda ta rolling on the floor te autosabotezi
Așa tare te urăști?

Nici tu nu ma cunosti, e doar amuzant pretinzand ca da atat tu cat si altii ca tine. Expus ca mine la muzeu, un anonim expus pe un site de anonimi? Lol

Nu dau replici sa ma sabotez, le dau ca sa te agit, cosuroaso

Nu mă agiți
demonstrezi că ești penibil și că am dreptate in tot ce spun rolling on the floor

Daca asta te face pe tine sa te simti mai bine...e grav daca esti obsedata dupa un om de ani de zile.

Ani de zile? Schimba pastila

Și cum adică asta mă face pe mine fericita? Nu te lăudai tu că îți place să agiti? rolling on the floor
Tu ai deficit de oglinda

| Pnin a răspuns (pentru freshDEportocale):

Sindromul Peter Pan.

Imi place sa agit, nu stiu ce har am sa obsedez lumea dupa cateva replici, se pare ca ai capsa pusa pe mine de mult, nu-mi plac astea prea mici, cred ca esti minora ceea ce grav, stau departe.

Deficit de oglinda? Recomand sa iti citesti raspunsurile si sa imi spui daca nu iti observi un mic grad de autism, esti in lumea ta.

Pe langa ipohondrie s-ar putea sa ai și ceva schizofrenie rolling on the floor fără răutate îți zic

Nici macar nu stii ce inseamna termenii aia dar ii folosesti ca iti place cum suna, ia-ti bac-ul mai intai si lasa diagnosticele pe net

Ai terminat medicina și știi tu? rolling on the floor rolling on the floor Ești din giurgiu? Parcă te cunosc de undeva

In Giurgiu stai tu? Acolo unde isi rupe saracia coloana. Daca vrei sa ma scoti la cafea poti sa o zici direct, nu sa iei pe ocolisuri

Nu întrebasem cum e viața pe acolo dar mersi de info rolling on the floor
Daca treci prin orașe mai de doamne ajuta poate te scot la o sămânță pe stadion rolling on the floor
Vreau sa vad cum transpiri

Sa transpir in fata unei pustoaice? Ce filme iti poti da...saraca, trezeste-te ca esti adanc bagata in lumea ta.

Transpiri și în fața la bunicata ce vorbești frantz rolling on the floor

Vai de capul tau. E ok, nu ma cunosti. Eu in momentul actual pot avea dialog cu absolut orice persoana din orice statut social.

rolling on the floor rolling on the floor am auzit cum te bâlbâi pe un vocal și pe ăla poți să îl înregistrezi de 1000 de ori, nu te grăbește nimeni

nu mai fi ipocrit că de aia atragi atâta hate minti cu nerușinare

Ma balbai putin cand vorbesc prea repede, iar eu am dictia foarte rapida, nu stiu unde m-ai auzit tu.
Mi se falfaie de hate-ul atras, jonglez cu voi astia care sunteti obsedati de viata mea, despre mine s-au facut N presupuneri, niciuna apropiata de adevar

In ce hal minți rolling on the floor te poticneai la fiecare doua cuvinte nu îți mai baga prostii singur in cap că vorbești mai rău ca un ardelean
Na ce fabule si-i creat nebunul in cap despre el rolling on the floor
Ți-am zis că ai deficit de oglinda

"In ce hal minți rolling on the floor te poticneai la fiecare doua cuvinte nu îți mai baga prostii singur in cap că vorbești mai rău ca un ardelean" E clar, duduio, esti plecata cu sorcova-n sat. Te-as invita o data pe discord la un dialog dar sigur nu o sa vii

Pun mai pe seara vocalul într-o întrebare

Pe discord unde ești flancat de pixdulice rolling on the floor știam că singur nu poți duce
Chiar? La tine de ce nu sar duduile sa te apere aici?

Am inteles, zici pas unui dialog, chiar eram curios ce voce are admiratoarea mea secreta.

Visul meu sa vorbesc cu un bâlbâit rolling on the floor microbist rolling on the floor despre chelii

Iti e frica de ele? : ) ) vezi ca musca. Sunt doar oameni cu care am o relatie ok, iar cand vad pacalici ca tine vor doar sa se amuze

| T0T a răspuns:

Figura spune multe, de multe ori. Chiar dacă mulți vor dovezi concrete, irefutabile. Până cineva le obține, poate fi mult prea târziu. Nu e vorba doar de figură, ci și de gestică. Sunt cărți întregi despre asta. Doar că unii le-ar arunca la gunoi crezând că psihologia de genul e pseudo-știință a minții. Nu rar mi s-a confirmat și mie ceea ce ai observat tu. Nu că mă iau doar după asemenea aspecte.

| Mayhem666 a răspuns:

O sa ma holbez de acum inainte in ochii tuturor fanaticilor religiosi, sa vad daca chiar asa este.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Știi că se spune că ochii sunt oglinda sufletului.
Și la acei criminali am observat acea privire goală, malefică.
Se aplică zicala.

| Mayhem666 a răspuns (pentru anonim_4396):

Criminal nu este egal cu malefic.
Si de unde ai observat tu acea privire goala? Din seriale? Aia-s actori. Nu cred ca ai stat tu fata in fata cu vreun criminal vreodata si te-ai uitat strict in ochii lui ca sa vezi asta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mayhem666):

Nu. În documentarele cu criminali în serie de pe Discovery Channel, CBS, Discovery ID.

Multe documentare sunt re-make-uri ale actiunilor care s-au intamplat, si sunt actori folositi pentru asta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mayhem666):

Eu mă refer la asasinii-psihopați reali, cei cărora li sunt arătate pozele la final. Unii chiar mă speriau la propriu cu privirea lor.

Uite un exemplu: https://images.app.goo.gl/6V3YQKNcKmN8nJQP7

Pai daca nu zici asa de la bun inceput, eu de unde vrei sa stiu? Crezi ca am abilitatea de a citi ganduri? As vrea eu.