Ai descris bine. "De parcă lumina e aprinsă dar nu e nimeni acasă." Traiesc, dar nu au cu ce, au sufletul pierdut pe undeva. Lumina este acolo, dar nimic nu o insufleteste. Vezi asta in privire pentru ca privirea e oglinda sufletului, daca vrei sa cunosti un om in interior, cel mai bine o faci urmarind-i privirile.
Simt de aici că ai ochi de broscoi
Mai lasa oglinda aia...
Mai lasă replicile de grădiniță că simt că mă cert cu un retardat
Am așa o baga bănuială că te potrivești descrierii ai fățău de broscoi crispat
"Replici de gradinita" zise aia care ma ia cu broscoi si d-astea.
Eu am o vaga impresie ca esti o grasa cu fata plina de cosuri, nici macar tu nu te suporti.
Broscoi crispat adică ai ochii bulbucați și moaca de ipohondru speriat de viață
Grasa și coșuri încă n-ai lăsat filmele de adolescenți cheliosule? Daca îți fuge puțin linia parului ți-ai pierdut sensul vieții bolnavule
Daca îți cade un pumn de par te sinucizi atât de instabil psihic ești )
"Broscoi crispat adică ai ochii bulbucați și moaca de ipohondru" Ce filme isi da pustoaica, tu n-ai teme de facut?
Ploado, am parul super des si genial, cand ai asa comoara pe cap e normal sa nu-ti doresti buci de babuin sa apara in locul parului, am par cat sa-ti dau si tie.
Comoara saracutul
)) mersi nu îmi trebuie, personalitatea mea nu se rezuma la a par
si prefer să mă laud cu lucruri realizate de mine, nu primite moca
Tu si personalitatea 2 drepte paralele, sigur nu ai sub 14 ani?
Nu mă cunoști nu sunt expusă ca tine la muzeu aici
Daca as avea sub 14 ani ar fi și mai grav pentru tine
Tu parcă dai replici in ciuda ta te autosabotezi
Așa tare te urăști?
Nici tu nu ma cunosti, e doar amuzant pretinzand ca da atat tu cat si altii ca tine. Expus ca mine la muzeu, un anonim expus pe un site de anonimi? Lol
Nu dau replici sa ma sabotez, le dau ca sa te agit, cosuroaso
Nu mă agiți
demonstrezi că ești penibil și că am dreptate in tot ce spun
Daca asta te face pe tine sa te simti mai bine...e grav daca esti obsedata dupa un om de ani de zile.
Ani de zile? Schimba pastila
Și cum adică asta mă face pe mine fericita? Nu te lăudai tu că îți place să agiti?
Tu ai deficit de oglinda
Sindromul Peter Pan.
Imi place sa agit, nu stiu ce har am sa obsedez lumea dupa cateva replici, se pare ca ai capsa pusa pe mine de mult, nu-mi plac astea prea mici, cred ca esti minora ceea ce grav, stau departe.
Deficit de oglinda? Recomand sa iti citesti raspunsurile si sa imi spui daca nu iti observi un mic grad de autism, esti in lumea ta.
Pe langa ipohondrie s-ar putea sa ai și ceva schizofrenie fără răutate îți zic
Nici macar nu stii ce inseamna termenii aia dar ii folosesti ca iti place cum suna, ia-ti bac-ul mai intai si lasa diagnosticele pe net
Ai terminat medicina și știi tu?
Ești din giurgiu? Parcă te cunosc de undeva
In Giurgiu stai tu? Acolo unde isi rupe saracia coloana. Daca vrei sa ma scoti la cafea poti sa o zici direct, nu sa iei pe ocolisuri
Nu întrebasem cum e viața pe acolo dar mersi de info
Daca treci prin orașe mai de doamne ajuta poate te scot la o sămânță pe stadion
Vreau sa vad cum transpiri
Sa transpir in fata unei pustoaice? Ce filme iti poti da...saraca, trezeste-te ca esti adanc bagata in lumea ta.
Transpiri și în fața la bunicata ce vorbești frantz
Vai de capul tau. E ok, nu ma cunosti. Eu in momentul actual pot avea dialog cu absolut orice persoana din orice statut social.
am auzit cum te bâlbâi pe un vocal și pe ăla poți să îl înregistrezi de 1000 de ori, nu te grăbește nimeni
nu mai fi ipocrit că de aia atragi atâta hate minti cu nerușinare
Ma balbai putin cand vorbesc prea repede, iar eu am dictia foarte rapida, nu stiu unde m-ai auzit tu.
Mi se falfaie de hate-ul atras, jonglez cu voi astia care sunteti obsedati de viata mea, despre mine s-au facut N presupuneri, niciuna apropiata de adevar
In ce hal minți te poticneai la fiecare doua cuvinte nu îți mai baga prostii singur in cap că vorbești mai rău ca un ardelean
Na ce fabule si-i creat nebunul in cap despre el
Ți-am zis că ai deficit de oglinda
"In ce hal minți rolling on the floor te poticneai la fiecare doua cuvinte nu îți mai baga prostii singur in cap că vorbești mai rău ca un ardelean" E clar, duduio, esti plecata cu sorcova-n sat. Te-as invita o data pe discord la un dialog dar sigur nu o sa vii
Pun mai pe seara vocalul într-o întrebare
Pe discord unde ești flancat de pixdulice știam că singur nu poți duce
Chiar? La tine de ce nu sar duduile sa te apere aici?
Am inteles, zici pas unui dialog, chiar eram curios ce voce are admiratoarea mea secreta.
Visul meu sa vorbesc cu un bâlbâit microbist
despre chelii
Iti e frica de ele? : ) ) vezi ca musca. Sunt doar oameni cu care am o relatie ok, iar cand vad pacalici ca tine vor doar sa se amuze
Figura spune multe, de multe ori. Chiar dacă mulți vor dovezi concrete, irefutabile. Până cineva le obține, poate fi mult prea târziu. Nu e vorba doar de figură, ci și de gestică. Sunt cărți întregi despre asta. Doar că unii le-ar arunca la gunoi crezând că psihologia de genul e pseudo-știință a minții. Nu rar mi s-a confirmat și mie ceea ce ai observat tu. Nu că mă iau doar după asemenea aspecte.
O sa ma holbez de acum inainte in ochii tuturor fanaticilor religiosi, sa vad daca chiar asa este.
Da. Știi că se spune că ochii sunt oglinda sufletului.
Și la acei criminali am observat acea privire goală, malefică.
Se aplică zicala.
Criminal nu este egal cu malefic.
Si de unde ai observat tu acea privire goala? Din seriale? Aia-s actori. Nu cred ca ai stat tu fata in fata cu vreun criminal vreodata si te-ai uitat strict in ochii lui ca sa vezi asta.
Nu. În documentarele cu criminali în serie de pe Discovery Channel, CBS, Discovery ID.
Multe documentare sunt re-make-uri ale actiunilor care s-au intamplat, si sunt actori folositi pentru asta.
Eu mă refer la asasinii-psihopați reali, cei cărora li sunt arătate pozele la final. Unii chiar mă speriau la propriu cu privirea lor.
Uite un exemplu: https://images.app.goo.gl/6V3YQKNcKmN8nJQP7
Pai daca nu zici asa de la bun inceput, eu de unde vrei sa stiu? Crezi ca am abilitatea de a citi ganduri? As vrea eu.