Pai cand era mami meu mica pana la 17-18 ani nu avea nici o fata prieten(iubit). acum de la 12 ani fetele incep sa aiba prieten si unele de la 15 ani nu mai sunt nici virgine...pai peste 50 de ani cred o sa fie si mai rau
Dar cine mai apuca 50 de ani?
Si daca printr-un caz exceptional ii apuc o sa le povestesc copiilor despre tara, si despre putinii oameni care locuiesc in ea
Peste vreo 50 de ani... Vom povesti ca noi am avut candva un cer senin, ca am mers prin parcuri insorite, ca am mirosit o floare adevarata, nu una virtuala, ca am stiut sa zambim cu sinceritate in ciuda problemelor vietii, ca am trait independenti de cablul de internet, ca am ras si am plans fara emoticonuri.Noi am vazut viata asa cum e ea, am respirat-o, am carat pe umeri greutatile ei, am invatat istoria poporului nostru si am incercat sa o ducem mai departe.Am iubit, am urat, am castigat, am pierdut, toate astea impreuna fara a ne pierde demnitatea.Viitorul? Eu vad oamenii conectati la prize(ca in reclama aia la tratamente de raceala), oameni fara placeri reale, fara vicii, intr-un cuvant:roboti.
BravoGiony întreabă:
Cipi1212 întreabă:
___Enzo întreabă: