| anonimmmmm a întrebat:

Peste aprox 2 saptamini trebuie sa plec in Italia, dati-mi baieti un sfat ce sa fac ca sa nu-mi pierd prietenul(iubitul) cum sa ma comport, cit de des sa-l sun, sa nu-i interzic sa faca nimic?(tin sa mentionez ca ma intorc in o luna inapoi acasa)

Răspuns Câştigător
| anonim_1573 a răspuns:

Draga mea, de ce te preocupi? Cu siguranta, el este un pasaj mai mult sau mai putin important al vietii tale, vei cunoaste multi baieti dealungul vietii tale. Daca te iubeste, doar pentru o luna, iti va ramane fidel cu siguranta. Nu-i interzice nimic, si suna-l ori de cate ori ai ocazia. In felul acesta vei vedea si daca te merita baiatul acesta!
Eu traiesc de mult in Italia, si stiu ca, ochii care nu se vad se uita! Mult noroc! CIAO

2 răspunsuri:
| claudiea79 a răspuns:

Poate sa te sune el eu vorbeam cu sotul meu in fiecare zi si a fost plecat 8 luni venea din 2 in 2 saptaminii 2 zile. ii faceam surprize adica prajiturii. ieseam afara cind ne vedeam. poti sa iti iei cartele cosmote iti pui numar favorit al iubitului tau si vorbiti cind vreti. trece repede o luna. mult noroc

| nituandrei10 a răspuns:

Pai comportate cat mai bine cu el, nu-l suna mereu ca il torturezi si apoi te lasa! Il suni foarte rar! Nu poti sa ii interzici sa nu faca nimic decat sa nu se uita la femei atat! Si cam atat!