| hanry a întrebat:

Phihologia e o meserie placuta si ce liceu trebuie sa faci?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Plăcută este dacă îți place!
Trebuie să faci un liceu cu profil uman (filologie, ca exemplu) și ulterior Facultatea de Psihologie.
Pa, pa.

| hanry explică:

Cu s nu cu h scuze greseala mea

| BUBULINA a răspuns:

Sa devi psiholog trebuie sa faci facultatea de psihologie

| JackieSue a răspuns:

Liceu cu profil uman.
Si mama a facut facultatea de psihologie si e super grea, dar daca iti place ...no commstraight face.

Bafta la devenit psiholog!

| Flav a răspuns:

Poti sa faci si liceu cu profil real nu conteaza. Studiile superioare te fac de profesie psiholog happy

| Lorenyk a răspuns:

Facultate de psihologie. si eu vreau sa devin psiholos, dar momentan sunt la liceu cu profil de design interior, n-are nici o legatura cu psihologia. Mie imi place psihologia deoarece ma poate ajuta mult si in viata de zi cu zi, sa cunosc mai bine persoanele din jurul meu. Si la nevoie sa stiu cum sa-mi ajut si prietenii aflati intr-un impas. E o meserie frumoasa, dar ca sa poti s-o faci trebuie sa iti placa, ca daca nu o faci cu drag, o sa ti se para groaznica, fiindca este grea ca orice alta meserie. Mai ales ca e vorba sa ajuti pe altii, ca asta e menirea psihologilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga, e o meserie placuta, dar scoala e mai grea decat un liceu. trebuie sa faci facultate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, este o meserie placuta, dar necesita extrem de mult calm, de multa rabdare, si nervi tari.In plus, trebuie sa-ti placa oamenii.
Ca sa poti lucra in acest domeniu, trebuie sa urmezi Facultatea de Psihologie.Mult succes in continuare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va trebui sa urmezi un profil de filologie sau stiinte umane. Psihologia o vei studia doar in clasa a-X-A, 2 ore pe saptamana fata de 1 ora la profilul real.
Nu e chiar asa de usor cum ma gandeam si eu inainte sa studiez aceasta stiinta. Practic este la fel de grea ca fizica, chimia etc...