Spune-i chiar daca nu te asculta. Macar te descarci. Iar daca te asculta, va intelege.
O persoana pe care cred ca o urasc cel mai mult mi-a zis ca doar muierile si javrele plang. Poate te ajuta la moral.
Patetic, cum sa te faci de ras ca plangi pe un forum? pe semne ori si bate joc de tine, fa si tu cum fac eu de obicei, imi da o lacrima pe acolo 2 3 dupa imi revin, calculez tot, ori o sun si o iau la 3 sa vad ce are si cum, daca nu intelege, ii returnez oferta inzecitaatunci ea o sa planga cu lacrimi amare, la mine razbunarea e un folos la mine in dragoste cu asta ma ocup, torturez persoana care ma face sa sufar uite de dragoste uit de tot cand e vorba sa fiu ranit
urata zodie sunt si eu scorpion :X
Sunt 2 tipuri de oamenicare ti-ar spune 2 lucruri diferite:
Ca mine: O iubesti, asta e o sa iti treaca;
Altii: "Stop crying like a pussy".
Incearca sa vorbesti cu ea sa ii explici sa o faci sa inteleaga si sa o lasi sa decida, explica-i calm si fara lacrimi in ochi pentru ca fata sa nu se simta prost ca tu plangi si sa te ierte din cauza situatie trebuie sa fii taree pentru ca ea sa fie sincera cu tine. Iti urez muult succes!
Daca plangi inseamna ca o iubesti, deci in principiu trimite.i un mesaj si spune-i sa te ierte daca e intelegatoare te va ierta.Numai plange Totul va fi bine fii pozitiv
... e greu ! mai ales cand nu am niciun prieten. sunt singuratic.
Da.mi numarul tau Si nu ai sa mai fii.
crezi?
habar n.am!
Nu il stiu pe de rost
Scuze, dar dai foarte putine informatii aici. Nu cred ca poate nimeni sa-ti dea solutia perfecta daca nu stie despre ce este vorbe. Deci calmeaza-te si spune-ne ce s-a intamplat? De ce crezi ca iubita ta nu te intelege?