| Galezu a întrebat:

Plang ca disperatu. Ma ajuta cineva?!; o3 cu niste sfaturi sa numai plang?; o3 plang ca iubita mea nu ma intelege.

16 răspunsuri:
| JiTerra a răspuns:

Spune-i chiar daca nu te asculta. Macar te descarci. Iar daca te asculta, va intelege.

| Mangustă a răspuns:

O persoana pe care cred ca o urasc cel mai mult mi-a zis ca doar muierile si javrele plang. Poate te ajuta la moral.

| Liviu a răspuns:

Patetic, cum sa te faci de ras ca plangi pe un forum? pe semne ori si bate joc de tine, fa si tu cum fac eu de obicei, imi da o lacrima pe acolo 2 3 laughing dupa imi revin, calculez tot, ori o sun si o iau la 3 sa vad ce are si cum, daca nu intelege, ii returnez oferta inzecitawinkingatunci ea o sa planga cu lacrimi amare, la mine razbunarea e un foloslaughing la mine in dragoste cu asta ma ocup, torturez persoana care ma face sa sufarlaughing uite de dragoste uit de tot cand e vorba sa fiu ranit straight face
urata zodie sunt si eu laughingscorpion :X

| Vans a răspuns:

Ioi dragu de tine. Te plângi şi pe TPU acum?

| PotatoMustDie a răspuns:

Sunt 2 tipuri de oamenicare ti-ar spune 2 lucruri diferite:
Ca mine: O iubesti, asta e o sa iti treaca;
Altii: "Stop crying like a pussy".

| GOLD99 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea sa ii explici sa o faci sa inteleaga si sa o lasi sa decida, explica-i calm si fara lacrimi in ochi pentru ca fata sa nu se simta prost ca tu plangi si sa te ierte din cauza situatie trebuie sa fii taree pentru ca ea sa fie sincera cu tine. Iti urez muult succes!

| iuli29 a răspuns:

Plangi...Sa te descarci

| Deeyutza12 a răspuns:

Daca plangi inseamna ca o iubesti, deci in principiu trimite.i un mesaj si spune-i sa te ierte daca e intelegatoare te va ierta.Numai plangepuppy dog eyes Totul va fi bine fii pozitiv

| Galezu explică (pentru Deeyutza12):

... e greu happy! mai ales cand nu am niciun prieten. sunt singuratic. happy

| Deeyutza12 a răspuns (pentru Galezu):

Da.mi numarul taulaughing Si nu ai sa mai fii.big grinlaughing

laughing crezi?

| Deeyutza12 a răspuns (pentru Galezu):

laughing habar n.am!

Nu il stiu pe de rost thinking

| Jami a răspuns:

Naşpa,ce să zic, da' dacă vă despărţiţi ce faci, mă? Te omori?

| Galezu explică (pentru Jami):

Trec peste. calm.

| ForeverFree a răspuns:

Scuze, dar dai foarte putine informatii aici. Nu cred ca poate nimeni sa-ti dea solutia perfecta daca nu stie despre ce este vorbe. Deci calmeaza-te si spune-ne ce s-a intamplat? De ce crezi ca iubita ta nu te intelege?