Sigur ca te poate ierta, pentru ca el te iubeste cu adevarat! Toate problemele tale fac parte din jocurile iubirii. Spune-i ca regreti, si vei primi sigur un pupic de impacare. Daca nu-l primesti.il daruiesti tu.
Nu sta pe ganduri! Fugi la el, cereti iertare si va fi bine. Atentie insa la viitor! Prietenii se castiga greu si se pierd usor.
Bafta!
Cred ca ar trebui sa ii spui ca iti pare rau, ca nu ai stiut sa apreciezi prietenia lui si ca acum ti-ai dat seama ca iti este dor de el si de prietenia dintre voi.De iertat nu stiu daca te va ierta dar daca a vorbit serios cand a zis ca te place cred ca te va ierta. Cel mai bine ar fi sa vorbiti singuri si sa clarificati tot, iar tu sa ii spui tot ce te framanta si cata nevoie ai de prietenia lui.
SUCCES, te-am pupat:*
Daca esti vinovata, ce te tine sa-i scrii, ca-ti pare rau, ca regreti mult, ca ai nevoie de prietenia lui, ca acum ai inteles ce ai facut.De ce sa-ti fie rusine sa-ti ceri scuze, lui nu i-a fost rusine sa-ti ceara scuze cu toata ca nu avea nici o vina.Crede-ma te va ierta.Si sa nu mai faci asa ceva e dureros cind cel mai bun(cea mai buna)prietena iti spune m-am saturat de tine...