Da, eu am fost cu avionul si se aplauda, asta insemnand "multumim pilotului".
Dar de ce intrebi daca se mai aplauda? Nu se aplauda decat la aterizare. Imi aduc bine aminte
Pe 22 iunie 2011 parca. Nici sa multumim nu mai stim , romanii. Ce puteai sa faci, doar te-ai fi facut de ras daca ai fi fost singuru de acolo care sa aplaude
Se aplaudă când aterizezi? No ***? Ce să mai mulțumești dude, oricum ai plătit biletul de avion.Asta e ca la noi,la români, după ce că medicul primește salariu, tu îi mai dai și-o curcă.
Pai depinde. Daca inainte de aterizare intra avionul in vrie, stewardesele isi smulg parul din cap, oamenii urla si zboara prin avion precum niste saci de cartofi, pilotul intervine plangand si anunta momentul prabusirii in 15 minute, da voie sa deschideti telefoanele mobile sa trimiteti SMS-uri cu testamentele voastre si apoi reuseste totusi sa aterizeze in siguranta, fara aripi, fara coada si fara roti atunci se mai aplauda. Altfel nu. Bine, poate-am exagerat putin, dar in situatii de genul asta.
La mine in clasa s-o aplaudat cand profesorul si-o scos cocoselul la vedere
In august 2011 cand am plecat din baneasa catre kalamata, grecia unde locuiesc au fost turbulente foarte mari.au coborat mastile cu oxigen toti plangeau.dar am avut o aterizare perfecta.toti aplaudau si le multumeau pilotilor