| mayXangel a întrebat:

Plzz urgent! Da-ti-mi si mie statusuri misto! Fundaa pentru cele mai tari! Da urgennnt...plzz!

Răspuns Câştigător
| geosweet a răspuns:

Cand sotul a ajuns la hotel, a decis sa-i scrie un mail sotiei dar a gresit o litera din adresa si mailul a fost trimis la alta adresa. Mailul ajunge din greseala la o vaduva ce venise tocmai de la inmormantarea sotului. Citeste mailul si lesina. In mesaj scria: \" Draga mea, am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale, dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta, vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de liniistita ca a mea. Nu-ti lua multe haine ca aici e o caldura infernala!
7.
era o data un mos si-o baba.::!::mosul aa spus:te omor! iar baba a spus:eu iti dau ignor ca-s mai smechera fraierelaughinglaughinglaughinglaughinglaughingvot plzzzz:*
8. 1-Trebuie sa iti zic un secret...citeste 5
2-Esti grabit? citeste 8
3-Esti foarte curios, nu-i asa? citeste 9
4-Deci e asa...cred ca e mai bine sa citesti 16
5-Eu nu am curaj, asa ca citeste 17
6-Mi-ar placea sa-ti povestesc, dar e mai bine sa citesti 16
7-Iti povestesc, dar...citeste 2
8-E asa de simplu...asa ca citeste 4
9-Nu fii nervos, e simplu...citeste 18
10-Inka nu, dar citeste 19
11-Ai obosit? relaxeaza-te...citeste 13
12-Deci am zis ca...citeste 3
13-Esti foarte aproape de a afla...citeste 20
14-Psiu! Ai un profil super tare!
15-Esti nervos? citeste 6
16-Tu ink nu ti-ai dat seama, asa-i? citeste 12
17-Ah! Mi-e rusine...citeste 7
18-Nu stiu daca o sa intelegi...citeste 10
19-Citeste 11 cu calm si o sa stii...
20-Acuma iti povestesc.citeste 14 dar foarte incet.ok?
9. m-am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc la scoala mirecuri dar cand am vazut joi ca vine vineri m-am gandit ce dracu sa caut la scoala sambata cand duminica e zi libera Respectati programul
10. tedi are pentru tine... antrax, droguri si toxine laughing ...mass.
11. bianca intra in biserica
mihai ii pune piedica
popa striga din altar
boule nu fi magar

2 răspunsuri:
| SabbyNightShadow a răspuns:

Status in renovarebig grin

| geosweet a răspuns:

4. Nu trec singura prin ploaie si vant, fiindca am cea mai buna prietena de pe pamant.
Un prieten este la fel ca si un sutien : Greu de gasit si intotdeaouna aproape de inima ta!
Daca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si le voi face eu pe celelalte 99 pentru tine.
Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat. (True friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget.)
Un iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten pe la spate. Dar prietenii adevarati nu poarta cutite la ei.
Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu PRIETENI.
Un prieten adevarat e acela care iti accepta trecutul, te sprijina in prezent si te incurajeaza in viitor.
Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi. Cand mana se raneste, ochii plang. Si cand ochii plang, mana le sterge lacrimile.
Nimic nu-ti poate schimba mai mult parerea despre un prieten ca succesul. Al tau sau al lui.
Friends are forever. Boys (girls) are whatever.
E mult mai usor sa transformi prietenia in dragoste decat dragostea in prietenie.
Fereste-te de explicatii. Dusmanii oricum nu te vor crede, iar prietenii nu au nevoie de explicatii.
Un prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri.
Drumul spre casa unui prieten nu este niciodata prea lung. Ca si calea spre inima sa.
Prietenii vin si pleaca, dar pe cei adevarati ii pastrezi toata viata.

…->…IubiRea mOare cand seNtimeNtul diSpare
Nup pot s faC niMic, siMt c totul s"a sfaRsith
AsH vrEa s am puTerea s te`nTorc in viata m3a
As vRea sha am putErea sa"ti coMand iNima
cand am greSit sa"mi sPui c m"ai ieRtat
DaCa te"am suParath sa"mi sPui c deJa ai uiTat
cand vrei s pleci s te"ntorC din dRum
Sa the saRut si sa"tsi sPun C dUpa tN st neBunA.
…->…C sOaTte in nOapTe
PuSa p faPthe
The dAu p sPaThe iar
Nup st peRfeCtha
NiCi prea diRecTa
LuMea se opreSte cand aPar
Mah priVeSti perManeNt foaRte ateNt
ZiUa si noaPtea
eJti pLin d faNtheZii
…->…TotZi baietii vor nr d teLL ( j alTkVa d l kn da), araT prea beTon ca mine e uNa La Un miLiOn

…->…♥•º° pLoaia a venit prinTre LaCrimi mari … Te vaD sinGur La geam si apoi diSpari … Si nu stiu cine esti … Si nu stiu ce`Ti dOresTi … si dinTr`o daTa mi se paRe ca-mi vOrbesTi … Dar e gLasuL pLoii … Ce sOpTesTe un canTec TrisT … Tu nu sTii ca Te ascuLt … Tu nu sTii ca eXisT! sigh °º•♥
…->…♥•º° M`ai invatat sa aLeg intre [Rau] si [Bine] … Si cand a fost mai Greu ai fost LanGa Mine … esti ToT ce`am mai sCump pe aCesT pamant … Si acum Te iubesc prin cuvanT si GanD! ~; x °º•♥
…->…Dc sa plang Cand ochi nu ma lasa? Dc sa plang cand tie nici nu’ ti pasa? Dc sa plang sa fi tu fericit? Dc sa plang ca tot nu mai iubit!?!winking
…->…De cand lumea:O e facutawinking. Ochi nevazuti Se uita.Si pa minestraight face ma uitatoh go on Cineva. ce mi’a fost. Drag!
…->…Ai fost alesul inimiii`sad…Ai fost alesu meu`.ai aleso p alta`…Nai vrut`sa fii al meu`sadwinking…Dragostea ce ti-am purtato`…Repede tu ai uitat-o`’ …!
…->…M’am racit de tine si numai imi pasa:X Ce’o sa faci de maine:-Jbatting eyelashes Eu am alta viata:X.Asa e mai binewinking Te rog sa ma crezi.:X Uita’ma pa mine:-J chiar de ai sa pierziwinking!sad
…->…Daca. e sa morbatting eyelashes la moarta mea sa nu vi; X.Ramai in casa tabatting eyelashes! Daca la mine nu tii.; X Vocea mea sa n-o uiti.dancing.Si ma rog sa sty si ubatting eyelashes cum e sa plangi.tongue Pe fotografii.sad!
…->…`te-asi fi iertat acum dar ce folos.te-asi fi iertat dar` nu mai are rost.te-asi fi iertat numai din dragoste, Dar nu mai am in tine incredereoh go on`
…->…Sti Ceva. Tsiai Gasith PrOasta si DaIa FaCi Asha.
K AlTa Mai TupeiSta…Nu TtsiNea.winking
…->…♥•º° Nu mai pot sa suPorT … DragOsTea ce Ti`O pOrT … aRe muLTa puTeRe … si prOvOaCa duReRe … sPeranTe desTramaTe … aminTiri uiTaTe … iluzii inuTiLe s`au sfasiaT … Iar viseLe mele s`au TerminaT … Trebuia Sa Se sfarseaSca aTaT de Dur … O iubIre care nici bine n`a inceput? … De ce`ai aLes`O pe ea … si mi-ai sfasiaT inima? … De Ce eu? … ti-am facuT Ceva Rau? … De ce Te pOrTi aSa cu mine? … Si nu Vrei sa Ma ai LanGa Tine? … Eu sunt a Ta pe veCi … Dar Tu nu sTii sa preTuiesTi … si ToTusi Te iubesc … esti singuruL pe Care`L viseZ … Tu nu sTii caT Te iubesc … Sau sTii si nu iti pasa … Chiar creZi ca ti-am cazuT de ToT in pLaSa? … Ea si numai ea … mi-a ruinaT viata … Te`a inTorS impOtriVa mea … si mai pot fi a Ta … SecreTe inTunecaTe … pierdute prinTre sOapTe … ToaTe s`au afLaT … pentru ca ai pLecaT … poate ca n`am sTiuT sa Te Fac sa ma pLaCi … poate ca am fost Rea dar n`ai ce sa`mi faCi … Nu pot repaRa nimic nu`i aSa? … sTii bine ca mi-ai franT inima … ar Trebui sa`Tsi ceRi scuze ca m`ai raniT … stiu ca nu iti pasa, oriCum s`a sfarsiT … Dar acum ca sunTem La sfarsiT de Drum … Vreau sa sTii ca-mi paRe rau … C`am puTuT sa Tin La un asTfeL de Om! °º•♥