Incearca sa nu mai manaci dimineata, prima masa sa fie in jur de 12 jumatate si a doua(ultima) pe la 19. Intre mese, ai putea sa mai servesti ceva: un iaurt, fructe. Dupa mese, fa abdomene si extensi. Si in aceasta perioada, sunt excluse : dulciurile, paine, produsele fast food si bauturile carbogazoase.
Pentru slabit. nu ai tmp de sala, ok, dar de jogging? putin sa stii ca nu strica Mananaca fructe, bea apa ca sa ramai hidratata, micsoreaza portia de mancare cate putin, cate putin. Fa exercitii acasa, gasesti pe google Seara dupa 8 nu manca. Hai, trebuie sa ai vointa si reusesti
Poate o sa fie putin greu la inceput [poate] dar te obisnuiesti, mai ales cand rezultatele nu intarzie sa apara
A, nu mancare de fast food [-x
Cat despre jurnal, cand eram mica [acum vreo 4 ani ] am avut un jurnal cumparat cu cheita, da` m`am lasat de el. Apoi am avut un jurnal dintr`un caiet, pe care l`am facut cum am vrut eu. fiecare pagina era diferita, depinde de ce se intamplase in acea zi[multe foi erau arse pe varfuri, arata super, incearcaxD ] Da` acel jurnal l-a citit mama, eu i-am spus ca l`am aruncat in Moldova, desi il mai am si acum . Apoi am mai facut unul in momentele grele prin care am trecut, da` nu am mai scris de mult in el.
Aceasta este povestea jurnalelor mele
Adevarul este ca, cele mai frumoase amintiri raman in inima si in suflet; amintiri vii.
Incearca tae-bo.
E foarte bun si se vad rezultate in prima saptamana, stiu din proprie experienta. Uite cateva exemple de exercitii : http://www.taebospecial.ro/programepentruacasa.html.
Jurnalele cumparate sunt facute dupa gusturile producatorilor. Poti sa incerci sa iti faci tu un jurnal, dupa bunul tau plac. O sa fi mai incantata de el decat daca ti-ai cumpara unul. Si asta tot din proprie experienta o zic :).
Cat despre slabit, succes!:*
Buna sunt madalina si vreau sa va dau o dieta foarte buna antro saptaana am slabit 20 DE KG dela de la 70 am ajuns la 50
luni-mic de jun-un pahar de apa
pranz-o felie de paine prajita
cina-o salata de fructe si repetati regimul timp de o saptamana mancati la fel si slabiti 20 de kg
ve urez succes
va pup
:*:*:*:*:*:*:*:*:*
:X:X:X:X::X:X
:*:*:*:*:*:*
:X:X:X:X:X
:*:*:*:*
:X:X:X
crede-ma la mine a mers nust cum dar a mers sunt foarte uimita
beautiful întreabă: