E ok..eu m-am obisnuit cu ei..am niste rame destul de moderne..si consider ca in ziua de azi nu mai este o rusine sa porti ochelari. pana la urma sanatatea conteaza si e mai bine sa vezi foarte clar totul decat in ceata la tabla, la oamenii de la distanta, panourile departate, scrisul departat etc.
E okey.Mie imi place..Acum fara ochelari nu ma mai recunosc
Port ochelari de 4 ani pentru miopie.
Sa porti ochelari e o necesitate daca ai probleme cu ochii. Poate ca ca inceput o sa fie incomod dar cu timpul o sa te obisnuiesti cu ei.
Unii ii poarta pentru a se proteja de PC, dar in 99, 9999% ii poarta de nevoie, doarece au diverse probleme la ochi. Eu am purtat cu multi ani in urma dintr-o greseala a doctorului, e nasol sa-i porti!
Heya. :>
Port ochelari de vedere de pe la 8-9 ani, iar acum am 16, deci sunt în măsură să-ți răspund.
Având în vedere că am o dioptrie destul de mărișoară, ochelarii îmi sunt indispensabili.E destul de ok să porți ochelari, singura chestie care nu-mi convine e faptul că aburesc când intru dintr-o zonă rece în una caldă.
Ai să vezi că după o perioadă se dau după fața ta și o să ți se pară ciudată fizionomia ta când îi dai jos.
Ăștia sunt ochelarii mei :
http://i.imgur.com/WbKfV74.jpg
Nu, nu am purtat! Si sper sa nu port vreodata. Sunt unele persoane cu ochelari care le sta fain iar altele destul de naspa.
Nu port, dar ştiu oameni care poartă, şi ei spun că nu e chiar rău, când te obisnuiesti cu ei.
Dureaza putin pana te obisnuiesti cu ei, dupa ce te obisnuiesti daca ii dai jos te simti parca dezbracat.
Da,eu acum port ochelari, doar ca numai la calculator,la televizor și la tablă,. Prima data parcă eram în altă lume, pe altă planeta, dar acum m-am obișnuit cu ei, și este totul ok, și nu este tare incomod să îi porți în special dacă îți alegi un model drăguț și arați și fain cu ei :d
Hello.
1.pui niste intrebari foarte misto, chiar imi plac.
2.Eu am ochelari si e ok cu ei...