| Happiness_8100 a întrebat:

Poate ar parea ciudatlaughing Nu v-ati gandit unde se termina Universul, vreodata? Pe bune cateodata stau si ma gandesc, oare cum vine? intr-un desen Universul era o mingiuta si un bebelus se juca cu ealaughingOare chiar asta este?laughingNu stiu pur si simplu de fiecare daca cand imi vine in minte acest lucru nu imi pot explica, infinitul.De obicei lucrurile au un sfarsit)Cand vine vorba de infinit, nu imi pot explica, unde se termina, noi oamenii suntem invatati ca lucrurile sa aiba un capat, un sfarsit. E ca si cum ai privi un film, care nu s-ar termina niciodata! Traim, si totusi nu stim unde si cum. Da suntem in Sistemul Solar, Da traim pe Terra, da suntem din Romania(sau cine stie poate cineva din America sau Asia imi citeste mesajulbig grin ), dar adevarata noastra existenta, formare nu o stie nimeni.Chiar sunt curioasa sa stiu, ce pareri avetihappy

4 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Ultima data cand am incercat sa ma gandesc la asta a inceput sa ma doara capul, deci, am renuntat.
Sunt si lucruri care nu au explicatie logica

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Da, si eu imi pun foarte des intrebari de acest gen... dar nu gasesc niciodata niciun raspuns.

| AnaEindragostita a răspuns:

Asta ma gandesc si eu imi imaginez bebelu in spatiu laughing)

| Prajitură a răspuns:

Da. Ne uitam la film, la Tanar si Nelinistit.
Ai dreptate, Nimeni nu stie asta nici macar astrologii, sau poate stiu dar nu vor sa dezvaluie. thinking
Multe intrebari nu isi au raspuns.
Si eu mai stau cateodata si imi pun intrebari asa.
De exemplu tu poti sa raspunzi la intrebare " Cine a inventat cuvintele?"
De ce merele nu se numesc portocale si bananele, mere laughing?

Întrebări similare