Da, sigur ca poate exista si chiar exista! Eu traiesc si observ aceasta egalitate, cum o numesti tu, zilnic, in colectivul de la serviciu, in cercul de prieteni, in relatia de cuplu a parintilor mei. Mai mult, in 34 de ani de existenta, nu m-am simtit niciodata discriminate (negativ sau pozitiv) pe criterii de gen, nici eleva/studenta fiind, nici la examenele/inspectiile pentru ocuparea unui post, nici la sustinerea doctoratului, nici la obtinerea permisului de conducere, nici in timpul liber, in grupul de colegi si/sau prieteni. Intotdeauna am fost apreciata si admirata pentru munca mea, de femei si barbati deopotriva, intotdeauna am beneficiat de aceleasi oportunitati de studio/burse/avansare in cariera de care au beneficiat si colegii mei de sex masculin, intotdeauna am dezvolat relatii de prietenie apropiata atat cu femei, cat si cu barbate, alegandu-ne dupa cu totul alte criteria, ce tin de character, inteligenta etc, si nu de gen. Deci, exista!
Exista egalitate de sanse si tratament egal in toate domeniile vietii sociale si mai mult, poti si sa iti schimbi si sexul daca vrei.
Egalitate trebuie sa fie indiferent de sex, asta trebia de mult timp, cu toti suntem oamenii