| crooxel a întrebat:

Poate nu a mai cerut nimeni asta pana acum... dar va rog sa ma invatati si pe mine arta de a minti si de a scoate adevarul de la oameni fara ca acestia sa'si dea seama
Cunosc pe cineva la care ii place sa se bage in vietile oamneilor si nu stiu cum face ca de fiecare data ma face sa'i spun adevarul si anumite chestii despre mine.
as vrea sa stiu cum sa fac si eu oamneii sa imi spuna adevarul asa si cu sa reusesc sa ascund adevarul de acest om
dau funda!

2 răspunsuri:
| Rooooooooooxi a răspuns:

Pai in primul si in primul rand nu trebuie sa folosesti minciuna pentru a evita chestia asta ii poti spune-i acele pesoane ceea ce te supara dar daca tu ai ales varianta asta iti pot da anumite explicatii(asta nu inseamna ca viata mea e o minciuna asta inseamna doar ca am avut si eu cinestie ce probleme unde chiar am fost nevoita sa fac asta). deci:nu trebuie sa arati pe fata ta ca minti adica sa nu devi agitata sau sa te inrosesti, intelegi?! trebuie sa stai calma ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat
apoi trebuie sa fi serios/serioasa cu acea persoana caci ea poate banuii ce ti se intampla
nu evita niciodata sa te abati de la subiect caci respectivul se va prinde imediat
pentru a scoate adevarul dintr-o persoana trebuie sa ii intri intr-un fel pe sub piele adica nu trece direct la subiect ia-o incet cu ce faci cum te simti? si apoi avanseaza si anume ''ce te supara'' sau ''de ce esti asa de trist" ceva usor totusi ca respectivul sa nu banuiasca nimic acum depinde si ceea ce vrei sa scoti din acea persoana
uitate fix in ochii ei si intreab-o ceva foarte legat de subiectul la care vrei sa ajungi si apoi...treci la subiect. daca te minte iti vei da imediat seama uitandu-te in ochii acelei persoana pentru ca ochii nu vorbesc dar spun multe
cama stea sunt siretlicurile pe care le poti folosi pentru a minti pe cineva (desi nu iti recomand)sau pentru a face pe cineva sa spuna adevarul
am uitat sa spun ca in momentul in care ai pus-o pe persoana respectiva in fata cu adevarul ea se va simti jenant si iti va spune totul
sper ca te-am ajutat
papa
succes la mintit dar sa nu iei chestia asta foarte in serios

| Skylar a răspuns:

Uita-te la lie to me si citeste Allan Pease "body language" si multa psihologie, daca intr-adevar vrei o sa poti, eu am reusit in 3 ani