Nu stiu exact daca de starea psihica.Dar de starea bahica, in mod sigur. Mai ales daca vine si pe la vreo ora tarzie.Dar daca i-a lasat cheia in usa si el nu poate descuia? Nu trebuie sa bata la usa?
Ai revenit cu o alta serie de intrebari la care niciun om normal nu s-ar gandi vreodata?
Se plictiseste chifteluta.
Sincer, eu îmi dau seama foarte rapid cine intră pe ușă dintre părinți. Mama deschide foarte repede ușa în timp ce tata apasă ușor și deschide încet ușa. Îmi dau seama și când furioși sau supărați după felul cum se aude când apasă pe clanță. Depinde cât de atașat ești de cineva, este valabil și în cazul relației soț-soție. Eu îmi așteptam cu nerăbdare părinții să vină de la muncă și atenția îmi era la sunetele de la ușă, eu fiind în altă cameră.
Chestiile astea sunt frecvente în relația mamă-fiică. Fiind femei, vorbesc mai multe între ele. De exemplu, când fiica își sună mama. Trebuie să spună doar un simplu ''Alo?'', iar mama își dă imediat seama de starea fiicei. O femeie rostește și 8.000 de cuvinte pe zi în timp ce un bărbat în jur de 2.000 de cuvinte.
Ce stare sa aiba un sot care trebuie sa bata la usa proprie? Nu are cheie?
Iar daca are cheie si nu poate intra, sigur va fi nervos si poate si banuitor.