| Hammurabi a întrebat:

Poate o să-mi suspende contul, dar nu pot să nu postez asta, pentru că ascultându-l pe Călinescu, mi s-a făcut tare dor de România.
Să trăiești maestre!
https://www.facebook.com/DeasupraTa/videos/2270128830417 57/

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce urat imbatranesc unii, Calinescu e un exemplu

| Dismally a răspuns:

Are si cardul rolul lui, daca vrei sa-ti cumperi un produs din Franta, din Germania etc. ce faci? Trimiti banii prin porumbel? big grin Oricat de "patriot" ai fi, sunt produse pe care nu le gasesti la noi si trebuie sa fii idiot sa renunti la ele si sa te multumesti cu rahaturile pe care le gasesti in "Romanica".

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca și copil de la coada vacii și a pisicii cu mâncarea luată din grădina proprie, care a trăit la țară doar cu mâncare organică și beam lapte de vacă nestrecurat direct luat de la vacă, și fiind tun de sănătoasă, iar acum de vreo 14 ani de când ne-am mutat în oraș și consum numai mâncare procesată, cum ne mai având pe nimeni în mediul rural, iau totul doar din hipermarket și piață, vreau să spun că simt diferența ca de la cer la pământ. Ba cred că până și dependența de mâncare cu care mă confrunt azi ee datorează oarecum mâncării din comerț. Cât de fructe, simt diferența maximă între fructele pe care le primeam de la copacii din grădina mea și cele luate de la hipermarket și piață.
Deci știu ce încearcă să facă domnul Călinescu, dar problema este că aceste manifestații nu au niciun interes pentru capii și conducerea guvernamentală.
Oricum clar ai noștri românași cu atât mai mult, nu au deloc interes să țină cu poporul său ci vor urma ordinile mai mari. Dacâ ordinile vor fi, scoaterea monezii/valutei și introducerea cardului, cipului și a mai știu eu ce, ai noștri, doar vor urma ordinele ca niște oițe cuminți și aia e. Va mai bate/cenzura pe unu, doi care mai ies să afirme te mire cine știe ce prin media și asta e. Oricum, să nu credeți că venind aceste vremuri, o să nai fie democrație, eu zic, că acum ar fi democrația cea mai mare, adică ei lucră, la acest nou sistem, iar noi o ardem peste tot să vociferăm despre, acum e apogeul democrației, deci eu zic să vă bucurați de aceste vremuri care mai sunt așa, că o dată ce robotica iese la putere, banul va fi înlocuit cu cardul, cipul va răsări, atunci anarhia se va reinstaura și vom fi conduși de ceva mult mai mare, vom fi și mai îngrădiți decât pe vremea lui Hitler și a comuniștilor.

| Arakiss a răspuns:

Auzi, eu te cunosc mai bine decat restul userilor si se vede de la o posta ca ceea ce ai postat si modul cum ai postat si comentat discursul lui Calinescu nu e decat o ironie. Vrei sa agiti apele.

| Allhambra a răspuns:

Un om care are curajul să spună ce gândește. Și nu spune rău deloc.
Tot respectul.

| Motanu1487194714981 a răspuns:

Ai dreptate, dar daca nu renuntam toti la card uri, degeaba