Un pic poate. Mie mi se pare ca oamenii dabia mai vor sa-ti raspunda la intrebari, in afara de intrebari legate de sex ca la alea pana a doua zi te trezesti cu vreo 22 de raspunsuri, indiferent daca acei oameni intelegeau sau nu intrebarea. Bine poate ca e mai amuzant sa raspunzi la intrebari din categoria dragoste si sex si poate ca nu toti oamenii au habar ce sa-ti raspunda la vreo intrebare de-a ta care nu e din acea categorie dar inainte parca trebuia sa le spui sa stea pe rand cu raspunsurile lor indiferent de intrebare. Nu stiu, poate mi se pare doar mie.
Este exact cum era:un loc in care oricine poate pune ce intrebare vrea, in limitele decentei, si tot in aceste limite primeste raspuns. N-am auzit inca sa fi pus cineva o intrebare si sa nu se fi gasit cineva care sa-i raspunda.Numai bine.
TPU este exact cum era si inainte:un loc in care oricine poate pune orice intrebare, in limitele decentei, si tot in limitele ei primeste raspuns. N-am auzit inca sa se fi pus o intrebare si sa nu se fi gasit nimeni care sa raspunda.Numai bine.
TPU este inca ceea ce si-a propus sa fie:un loc unde oricine poate intreba orice, in limitele decentei, si tot in limitele ei primeste raspuns. N-am auzit inca sa fi ranmas o intrebare fara raspuns.Numai bine.
TPU este inca ceea ce si-a propus sa fie:un loc unde oricine poate intreba orice, in limitele decentei, si tot in limitele ei primeste raspuns. N-am auzit inca sa fi ramas o intrebare fara raspuns.Numai bine.
TPU este exact ceea ce si-a propus de la inceput sa fie:un loc in care oricine poate pune orice intrebare, in limitele decentei, si sa primeasca raspuns in limitele aceleiasi decente.Numai bine.
Ceva ciudat s-a intamplat aseara cu calcuratorul sau cu site-ul.Imi cer scuze, nu-mi dau seama in ce masura am gresit eu.
Trebuie sa recunosc ca ai dreptate, au aparut foarte multi tineri dornici de afirmare, nu putem sa punem conditii cine intra sau cine nu intra pe TPU aici este loc pentru toata lumea chiar daca uneori zambim la felul cum unii tineri se exprima.
Depinde despre ce vorbesti, eu am observat ca au inceput sa apara cei care se baga in seama cu tine fortat, cauta sa te enerveze fara rost, era de asteptat sincer
Schatzyyyyy întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: